REVITALON - VÝZVA S BLOGERKY.CZ

Já a moje vlasy. To by bylo téma snad pro celou knihu. Od přírody mám vlasy jemné a kudrnatě. Asi od svých 14 let si vlasy barvím a na hlavě jsem měla od blond po černou. Často si vlasy žehlím. A díky tomu mé vlasy dostávají řádně zabrat. Takže jsem happy, když mám možnost vyzkoušet nějaký produkt, který mé vlasy dá dopořádku. 

 
Jednou z těch možností byla právě výzva na portálu Blogerky.cz. Právě v téhle výzvě se ukrývaly produkty od značky Revitalon, produkty mě hodně zaujali. Takže jsem byla ráda, že jsem byla do výzvy vybrána.


Vlasová řada Revitalon se zaměřuje na růst vlasů a jejich kvalitu. Produkty jsou určené pro všechny typy vlasů a každodenní použití. První co mě zaujalo, tak je složení produktů. To je opravdu hodně výživný koktejl pro vaše vlasy. Panthenol, keratin, kyselina hyaluronová, kofein, extrakt z ovesných klíčků a další vitamíny. Prostě vše co si vaše vlasy žádají a potřebují. Další plus produktů je, že neobsahují parabeny.


Vždy ráda používám šampón a kondicionér z jedné řady. 


Šampón i kondicionér mají stejný obal. Líbí se mi, že jsou produkty rozlišeny různými barvami. Protože, co si budeme říkat. Když vám do očí nateče voda tak zrovna písmenka nejsou to co vidíte.


Oba produkty se lehce dávkují. Víčko snadno otevřete. A plastový obal je pevný, ale poddajný a lehce se dá zmáčknout.


Aktivační Šampón s kofeinem, keratinem, ceramidy, vitamíny a aminokyselinami.


Šampón má gelovou konzistenci a pění tak akorát. aby vlasy umyl. Po umytí mám vlasy viditelně zacelené a zdá se mi, že i se do nich dostalo i více objemu. Jemnou a příjemnou parfemaci, kterou cítím ze samotného šampónu ,ve vlasech už necítím. 


Obnovující kondicionér s arganovým olejem, kofeinem, keratinem, ceramidy, vitamíny a aminokyselinami.


Kondicionér má krémovou konzistenci, a stejně příjemnou parfemaci jako šampón. Na vlasy stačí opravdu troška není ho potřeba moc. Do vlasů se příjemně vpíjí a při oplachování jsou na vlasy na dotek jemné a poddajné. Když si vlasy vysuším nebo nechám volně uschnout. Tak mi produkty vlasy zanechají lesklé, hebké a musím říct, že i kudrlinky mám takové pravidelnější a nejsem jako malý racochejl.


Šampón i kondicionér obsahují 250 ml a zakoupit se dají v lékárně nebo eshopu. Věřím, že ceny jsou přijatelné pro každého. 


Momentálně je tomu asi dva dny co mám novou barvu. A po použití produktů Revitalon se barva vůbec nevymývá.

Celkově jsem si produkty oblíbila. Určitě si plánuji produkty koupit znovu. A jsem šťastná, že tak skvělé produkty jsou vyráběné u nás v České republice. Další skvělá věc, kterou se můžeme jako český národ pyšnit, nemyslíte? 


Vaše Hevi



Komentáře

  1. Amazing make up:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi sa mi páči, že si dala aj fotky, aký výsledok to malo u teba. Podľa mňa úžasný. :) v každom prípade som rada, že ti sadol. Vyzerá super.


    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk i s GIVEAWAY o prípravky na bielenie zubov

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem měla možnost produkty vyzkoušet Hevi a na vlasy mi fakt sedly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je skvělé :-) Já je plánuji dát mamce pod stromeček.. :-) A i já si je znovu koupím :-)

      Vymazat
  4. Vypada to fakt skvele a vyrobky se mi libi. Ty mas na ty vyzvy stesti, take se do kazde hlasim a nikdy me nevyberou :-( Zrovna tohle by bylo presne pro me, ale co nadelam. Asi jsem pro ne moc stara. Psala jsem jim i email a ani mi neodpovedeli. Divne...... :'(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vůbec nevím, jak to vybírají. Ale to si nemyslím.. :-)

      Vymazat
    2. Ahoj Radko, mile mne překvapila tvá ochota testovat naši kosmetiku na vlasy. Rádi ti pošleme vzorek na testování. Napiš mi tvůj e-mail a domluvíme se. Tým Revitalon :-)

      Vymazat
  5. Vlásky vypadají mnohem lépe. Jsou takové víc vyživené. Šampon vidím poprvé, ale moc mě zaujal. Asi ho také vyzkouším.

    JENNYTAILOR

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)