MALINOVÉ ÚDOLÍ

Maliny jsou v kosmetice využíváni jak pro svou vůni tak pro své blahodárné účinky pro pleť. Já mám malinovou vůni ráda, a dost často ji vyhledávám. Kvůli dnešnímu článku jsem dala dohromady své malinové produkty. Musím říct, že mě překvapilo kolik vlastně produktů doma mám.

Miluji maliny, takže jsem je nafotila a hned jsem je snědla s tvarohem. Mňam.

Maliny obsahuji biotin neboli vitamín krásy, který je důležitý pro zdraví a zdravý vzhled kůže, nehtů a vlasů. Stačí pouze po několik dní jednou denně sníst jakýkoliv pokrm obsahující maliny. Olej z červených malin je hojně využívaný v kosmetickém průmyslu pro výrobu výrobků na ochranu pleti.

Avon Scent Essence Blushing Raspberry toaletní voda 30 ml

Smyslná květinovo-ovocná vůně. Tuhle vůni jsem si ihned zamilovala. Už mám druhé balení a koupím si určitě i další. Jedná se o toaletní vodu takže nemůžete čekat výdrž parfému. Nejraději ji používám v létě protože je lehčí a nevadí mi se během dne znovu přestříknout. 

Bubchen Kids krém malina. Oriflame face cream.

Malinové krémy na obličej nesmí chybět. Dětský krém jsem si zamilovala kvůli jeho malému balení. Krém má hutnější konzistenci. Na pleti má chladivý efekt a do pleti se lehce vstřebává. Pokožka zůstává hydratovaná a trošku lepivá, ale není to nic drastického. U krému mě trochu překvapila výraznější parfemace, protože krém je určený pro děti tak bych čekala jemnou až nepatrnou parfemaci. Ale pokud pominu, že krém je určený pro děti. Tak pro mě je to dokonalá parfemace čerstvě natrhaných malin.

Krém od Oriflame má konzistenci našlehané pěny. Do pleti zaleze během vteřinky a pleť zanechává dokonale hydratovanou a na dotek jemnou, až plyšovou. Krém jsem si zamilovala pod makeup. Občas mě trápí šupinky na nosu, ale málokterý krém dokázal šupinky zkrotit a nepustit je k makeupu. Tenhle to umí a dělá to dobře. Tady je parfemace podstatně jemnější a hodně sladká.

Balea sprchový gel Maliny a citrónová tráva.

Věřím, že tenhle sprchový gel zná hodně z vás. Sprchové gely Balea jsou levné a skvělé. Miluji jejich vůně, ale moje top je právě tenhle malinový s citrónovou trávou. Svěží lehce citrusová vůně mě vždy krásně povzbudí. A po ránu je občas taková vzpruha potřeba.

Jelení lůj malinový 

Tenhle malinový balzám na rty mě zklamal svojí vůní, která je hodně chemická a maliny mi to nepřipomíná vůbec. Balzám má nasládlou chuť, ale ani ona mé myšlenky k malinám nezavede. Jinak balzám na rty je to příjemný.

Yves Rocher Sprchový gel s peelingen Bio Malina

Skvělý sprchový gel, který obsahuje zrníčka z malin. Bála jsem se jestli semínka nebudou škrábat,ale musím říct, že jsem byla mile překvapená jak byl peeling příjemný a jemný. Vůně Yves Rocher prostě umí. To jsou dokonalé věrné vůně a tenhle sprchový gel nebyl vyjímkou.

Oriflame face scrub a face wash.

Ze stejné řady jako byl pleťový krém tu mám i peeling a čistící gel. I u těchto produktů je parfemace jemná a nasládlá. Peeling obsahuje malé mikroperličky. Pro mě je to obyčejný čistící gel. Mikroperličky jsou tak miniaturní, že na pleti jsem je ani necítila. Takže ho používám stejně jako čistící gel na mokré odlíčení ve sprše. Makeup rozpouští oba pěkně a ani v očích mě produkty neštípou.

Balea Deo a Body spray shining berry

Chybět tu ani nemohl můj oblíbený deo-body sprej od Balea. Tohle je už moje druhé balení a věřím, že není poslední. 

Limitovaná edice MANUFAKTURA Krém na ruce Malina

A jak se říká, to nejlepší nakonec. Krémy od Manufaktury patří k mým nejoblíbenějším. Tenhle malinový krém byla limitovaná edice, takže si ho šetřím co to jde. Měla jsem i balzám na rty, ale ten už bohužel odešel do kosmetického pekla a nebe. Ale zpět ke krému na ruce. Ani zde se nejedná o čistou vůni malin. Ovocná, šťavnatá vůně malin je doplněna svěží, trošku kyselkavou vůni hroznů. Krém má hutnou, ale lehkou konzistenci. Je hodně výživný a ruce pěkně promastí, ale nenechává pocit "umaštěných ruk". Zároveň se do ruk ihned vstřebá a vůni krému z ruk cítím ještě dlouho po použití krému.


Máte také své malinové údolí?

Vaše Hevi

Komentáře

  1. Mám vůni malin taky ráda, mám tu myslím nějaký balzámek a sprcháč. A tělový sprej. To je ale asi vše. :) Přeci jen ta vanilka, kokos či pomeranč u mě asi převažují :)))
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je skvělé.. budu ráda, když třeba vytvéříš své kokosové, vanilkové nebo pomerančové údolí :-)

      Vymazat
  2. Mňam, teď mám chuť na maliny :D Jo já myslela, že má Manufaktura malinovou kolekci nastálo, škoda, že ne :) Já si tam chci koupit krém na ruce s vinniu révou

    OdpovědětVymazat
  3. S fotkami si sa nozaj vyhrala, veľmi pekné :) A super článok

    Pozývam ťa na GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Miluji maliny. Ať už na jídlo nebo pouze jejich vůni. :3 Tudíž chápu tvoji posedlost :D
    Líbí se mi jak sis pohrála s fotkama. Mají své kouzlo a jsou velmi reprezentativní :)
    Od Manufaktury jsem vloni kupovala babičce sprchový gel, šampon a krém s vůni borůvky a taky musím říct, že je to absolutně boží. Přemýšlím, že si něco od nich pořídím i pro sebe :)

    http://gabux-creativity.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juchůůů nejsem v tom sama.. :-) Další malinový fanatik??

      Děkuji. Na fotkách si zakládám a snažím se!! Tak mě těší, že se ti fotky líbí :-)

      Vymazat
  5. Spousta malinových produktů :) Já jsem zrovna dopotřebovala malinový sprcháč a myslím, že momentálně doma nic malinového nemám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda.. určitě si něco kup.. !! Odůvodněné nákupy jsou nejlepší :-)

      Vymazat
  6. Miluji maliny, ale v mé sbírce se momentálně nic malinového nenachází. :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný článek, Hevi :)) Já bych doma asi měla své vanilkové údolí, ale je pravda, že malinová vůně mi nevadí, přes léto ji mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů.. a nechceš vytvořit své vanilkové údolí.. ráda se nechám inspirovat :-)

      Vymazat
  8. To je ale krásný článek! Kde jsi teď sehnala maliny? :D Asi minulý týden jsem se byla dívat po nějakých těhle letních plodech a samozřejmě jsem se sekla o celé roční období, protože nikde nic. Maliny ale patří k mému méně oblíbenému ovoci, v létě si jich pár dám, ale nevyhledávám je ani na papů, ani v kosmetice.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Brno Makro.. :-) Ale jsou mega drahý.. jenže já si chtěla dělat i čerstvou malinovou masku, kterou miluji. Takže jsem i za 125 g dala 95 Kč.. :D :(

      Vymazat
  9. Tak to je krásná malinová sbírka:-) Já mám doma malinový sprcháč, deo sprej a balzám na rty, vše značky Balea. A pokud si dobře vzpomínám, tak ještě kelímkový balzám na rty od Oriflame.

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkná malinová sbírka :) já moc malinový věci nemusím, takže nemám ani doma nic malinovýho... :-)

    OdpovědětVymazat
  11. YR sprcháč je skvělý, můžu jen doporučit!!

    OdpovědětVymazat
  12. Miluji maliny a malinovou vůni :) Nejvíce mě zaujal produkt od Yves Rocher

    OdpovědětVymazat
  13. Malinu veľmi nemusím ale niektoré z nich vyzerajú super! ♥

    la vie est la petite licorne

    OdpovědětVymazat
  14. Vôňa malín je úžasná. Skvelý článok :)

    OdpovědětVymazat
  15. Maliny jsou stejně nejlepší k jídlu :-D Ale ne, jejich vůni mám taky moc ráda, je krásně relaxační. Třeba ten sprcháč od YR jsem očuchávala už několikrát a moc mě láká :-)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ach, maliny! Jejich vůně je dokonalá, doma máme sprchový gel a krémy, jsou skvělé. :) Moc hezký článek i celý blog, kdyby něco, tady je můj: http://knihomolka01.blogspot.cz Jsem v začátcích a budu ráda, když mi zanecháte komentář, nebo se přidáte k pravidelným čtenářům.. :))

    OdpovědětVymazat
  17. Maliny mám ráda, ale když nad tím přemýšlím, asi doma nic malinového nemám :D. Maximálně tak nějaký sprcháč, ale to si nejsem jistá :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  18. Bože! Maliny jak já je miluju, ale tento článek je hotovou provokací venku aspoň u nás je šedo a škaredě a ty přidáš článek s krásně nafocenými malinami, jejichž vůni cítím i když mám rýmu jako hrom :-D Malinovou kosmetiku jsem ještě nezkoušela. Ale už se těším na ty hory malin, které vždy na zahradě máme, teď mám maliny jen v mrazáku a dávám si je do ovesné kaše!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsem tě článkem potěšila. Na další várku malin se můžeš těšit v článku o čerstvé malinové masce.. :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)