RECENZE PRODUKTŮ Z ESHOPU BELITACOSMETICS.CZ


ZDROJ


Kosmetická značka Belita byla založena v roce 1988 v Bělorusku. Společnost byla založena ve spolupráci s italskou společnosti. Všechny kosmetické přípravky se vyrábí na bázi přírodních surovin, které zajišťuje Agro pobočka. Tato pobočka se zabývá pěstování rostli a výrobou více než 100 druhů z extraktů rostlin, které jsou obsaženy ve výrobcích Belita. Kosmetika není testována na zvířatech.

ZDROJ

Dnes je společnost Belita uznávanou kosmetickou značkou. Zahrnuje kompletní cyklus od navrhování unikátních formulací léků, návrhy obalu až po samotnou distribuci.

Při výrobě kosmetických výrobků se používají pouze kvalitní předních světových výrobců. Syntéza přírody a vědy umožňuje vytvářet přírodní kosmetiku.
/zdroj z eshopu Belitacosmetics.cz/




Vzorečky produktů mi byly zaslány k recenzi z eshopu Belitacosmetics.cz, kterému moc děkuji.




Organic Therapy Care oční krém 
Oční krém obsahuje výňatky z Angeliky, a bílého čaje, navíc pupalkový olej, který intenzivně hydratuje pokožku očního okolí a minimalizuje mimické vrásky. Pokožka je nejen vyživována, ale navíc chráněná před předčasným stárnutím.
/zdroj eshop/



První co mě zaujalo tak byla vůně očního krému. Příjemná ovocná, nasládlá vůně je pro oční krém netypická, ale nevadí mi. Právě naopak je to příjemné zpestření. Krém je hutnější a chvíli mu trvá než do pleti zaleze, ale pak zanechá pokožku hydratovanou a sametově jemnou. Krém příjemně chladí a dá co naplat i otokům pod očima. Mimické vrásky, ale zanechává tam kde jsou. 




Bio + black caviar noční krém
Noční krém s černým kaviárem obsahuje komplex s peptidy, výtažek z mořských řas, skutečný elixír obnovující vitalitu a krásu vaší pokožky. Dále obsahuje arganový olej a kolagen. Tento kouzelný koktej plný biologicky aktivních látek stimuluje přirozené procesy obnovy buněk a jejich omlazení. Krém se dobře absorbuje a nezanechává mastný pocit na pokožce.
/zdroj eshop/



Krém je hutnější, ale teplem mé kůže se do pleti přímo zapustí a rozprostře se jako tenký film. Pleť zanechává opravdu sametovou a vyhlazenou, póry schová pod svůj kabátek a nic světu neukáže. Hydratace je pro mě, ale nižší. Nezdá se mi, že bych po krému měla pleť dostatečnou hydratovanou jak potřebuji. Tohle je pro mě spíš nadstavba hydratačního krému, protože krém pleť nechá vyhlazenou stejně jako báze pod makeup.


Denní krém Dead sea obsahuje minerály a stopové prvky z Mrtvého moře, intenzivně vyživuje, zabraňuje ztrátě vlhkosti. Je vhodný pro pleť se sklony k "šupinatění".
/zdroj eshop/


Krém má svěží slanou, mořskou vůni. Konzistencí je krém lehoučký a do pleti se vstřebá během pár sekund.  Na pleti krém příjemně chladí, po ¨jeho použití mám pleť lehce lepkavou, ale po pár minutách pocit zmizí. Krém moji pleť zanechává hydratovanou, sametově hebkou. Překvapilo mě jak krém umí zatočit se šupinkami na nose. Ihned po použití krému šupinky zmizí a po nanesu makeupu se šupinky už neobjeví. 



Dead Sea peelin a maska hloubkově čistí póry a odstraňuje odumřelé kožní buňky. Maska dokonale pečuje o problematickou pleť. Šetrně a důkladně ji čistí, stahuje póry a redukuje jejich viditelnost. Napomáhá odstraňovat známky únavy, navrací pleti zdravý a krásný vzhled. Reguluje tvorbu kožního mazu. 
/zdroj eshop/


Maska je krémová a obsahuje malé černé částečky, které pleť jemně obrousí. Líbí se mi, že když maska zaschne, tak pleť stále zůstává poddajná a dá se s ní normálně komunikovat. Maska je na pleti pružná a neolupuje se. Maska se lehce smyje vlažnou vodou. Já osobně masku umývám vlhkou houbičkou krouživými pohyby, aby mikro-částičky v masce odvedly svoji práci a pleť zanechaly jemnou a bez šupinek. Masku jsem zkoušela i na akneozní místa na obličeji a nemám pocit, že by maska akné nějak více rozšířila. Spíš naopak maska z akné lehce ošoupala šupinky, které mi po něm zůstaly. 




Celkově se mi eshop líbí. Jak nabídka produktů, tak i ceny. Věřím, že v tak velké nabídce eshopu si najde každá žena to své.

Znáte eshop a jeho nabídku?

Vaše Hevi



Komentáře

  1. E-shop vůbec neznám, ale ty dead sea produkty mě zaujaly, možná něco zkusím :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu ráda když pak napíšeš jestli jsi něco zkusila.. :-)

      Vymazat
  2. Tohle je pro mně novinka, e-shop vůbec neznám, ale určitě prozkoumám sortiment:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Hevi, tuhle značku vůbec neznám, ale hodně mě zaujala jejich peeling a maska 2v1 :)

    Sprchový krém Weleda

    OdpovědětVymazat
  4. Ten krém a peeling z mrtvého moře vypadá super! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle značku neznám, ale zaujala mě, asi se po ní mrknu :)

    Ráda bych Tě pozvala na svou Giveaway!

    OdpovědětVymazat
  6. O tomto e-shopu slyším poprvé a produkty mají velmi zajímavé :-)
    Možná si časem nějaký pořídím!

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)