RECENZE: RŮŽOVÉ KOSMETIKY část první

BioFresh čistící mléko s růžovou vodou

Kosmetika obsahuje přírodní růžovou vodu a neobsahuje parabeny. Většina z vás tuhle kosmetiku pozná z dovolené v Bulharsku, kde se tahle kosmetika vyrábí. U nás ji nabízí e-shop Růžová kosmetika

E-shop na svých facebookových stránkách vydal akci, že jste si mohly napsat o vzorečky zdarma. Neváhala jsem a o vzorečky jsem si napsala. Když jsem obálku otevřela, tak na mě dýchla vůně čerstvých nařezaných růží. Úžasná nepopsatelná vůně. Na eshop jsem mrkla a zaujaly mě jejich ceny, které jsou opravdu nízké, a pár produktů jsem si objednala. Jedním z nich bylo i tohle čistící mléko.

Musím říct, že kosmetika je opravdu levná, ale jestli je skvělá teprve uvidíme. Jak se říká důvěřuj, ale prověřuj.




Mléko má růžový plastový obal s nalepeným polepem růží. Obal se mi líbí. Není to přepych luxusu,ale je pěkný a parádu vám na poličce udělá. Plast je pevnější, ale poddajný a mléko se z něj krásně dávkuje. 

Když odklopím uzávěr dýchne na mě již vzpomínaná vůně čerstvě nařezaných růží. Nádherná jemná vůně, kdybych mohla tak mléko čuchám jako pejsek po celý den.

Konzistence mléka mě trochu překvapila, čekala jsem tekutý krém, jako u většiny čistících mlék. Tohle mléko má gelovo-krémovou konzistenci. 


Mléko na pleti příjemně chladí. Makeup lehce rozpustí a pleť zanechá jemnou až sametovou na dotek. Vůbec nezanechává lepkavý pocit na pleti. Mléko jsem zkusila použít i na odlíčení očního makeupu. Trochu jsem se bála jestli mě mléko nebude v očích dráždit, protože mléko je parfemované, ale vůbec nic se nestalo. Oční makeup šel krásně dolů a oční okolí zůstalo stejně jemné jako pleť.




Mléko můžu určitě doporučit. Moje pleť si ho nemůže nabažit. Poslední dobou mám moc pěknou pleť takovou čistou, hydratovanou a rozzářenou a myslím, že je to z části i díky tomuto mléku. Má pleť po jeho použití zůstane krásně vyčištěná a hebká jako bych použila rovnou pleťový krém. 

Každá z nás to zná, že když přijdou naše dny, má své dny i pleť a sem tam něco vyraší. Tohle mléko si krásně s touhle neplechou poradilo a pleť pěkně hojilo. Docela mě překvapilo, že jsem se téhle nechtěné neplechy zbavila dřív než předtím.


Používáte na odličování pleťové mléka?

Vaše Hevi

Komentáře

  1. Na odličování používám pouze odličovací vody, ale planuji vyzkoušet mléko ;)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá moc zajímavě, já na odličování používám bud odličovač od Ryoru a nebo micerálku od Garnier :)
    Lovies 47

    OdpovědětVymazat
  3. Mléka jsem dřív používala ale teď jen vody , ale plánuji zase nějaké vyzkoušet :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem si nechala vzorky poslat a musím říct, že super. Plánuji pořídit celá balení a odličovací mléko nebude chybět. Brzy se na mém blogu objeví minirecenzička v mé Vzorečkové recenzi. Na blogu mám novou GIVEAWAY- zvu Tě.

    OdpovědětVymazat
  5. To že nektere firmy v Česku prodavaji tak levnou přírodní kosmetiku Biofresh je otazka jestli je vše v pořadku.
    Nedavno jsem narazil na padelaný Luxury Parfem, který nemel nic společneho s originalem. Vetšinou eshopy v ČR nabizeji jen ROSE OF BULGARIA což je taky divný.
    Dovažíme originalní kosmetiku Biofresh přimo od výrobce a nabizime všechny výrobky na maloobchod a velkoobchod.
    Nás mužete najit na www.milex.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den, cenotvorba je snad zalezitosti kazdeho obchodnika, nemyslite? Na eshopu www.ruzovakosmetika.cz najdete take vyrobky primo od vyrobce :)
      Martin z www.ruzovakosmetika.cz

      Vymazat
    2. Cenotvorba je zaležitosti kažého obchodnika ale když prodejni ceny po Českých eshopech jsou pod nakupní od výrobce to už se zákaznici musí zamyslet.

      Vymazat
    3. Pane Milex, zavadite a klamete. A to se mi nelibi. Zdrzte se prosim pomluv. Snazte se podnikat ferove a neocernujte konkurenci. Namisto toho by jste svuj cas mel venovat Vasim zakaznikum a snazit se je presvedcit, aby jsi koupili ty same vyrobky 2x draz prave u Vas :)
      Za nas rikaji zkusenosti nasich spokojenych zakazniku a jejich pozitivni recenze :)
      http://www.ruzovakosmetika.cz/O-nas-na-Heurece-a1_13.htm

      Vymazat
  6. Já jsem pleťová mléka na odličování moc v lásce neměla, ale nakonec jsem zjistila, že jsou vlastně fajn :D Tohle vypadá vážně dobře :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  7. Na odlíčení používám převážně micerálky, oleje nebo čisticí ubrousky. Mléko tu mám už několik měsíců dr.hashka a nějak mě díky němu mléka přestala bavit :/ Ale máš pravdu, že mléka dokážou krásně hydratovat, což by se mi hodilo, asi si nějaké pořídím. :) Ceny mají suprový. Já testuji jejich růžovou vodu, vzorky mi vyhovovaly. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ještě krém na obličej a růžovou vodu ve spreji.. a ty jsou taky super.. :-)

      Vymazat
  8. Na odliceni vubec nepouzivam pletove mleka, nejak mi nevyhovuji. Ja radeji preferuji micelarni vody.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  9. Hezká recenze :) zatím jsem žádné mléko na odličování nezkoušela, ale určitě chci v budoucnu nějaké zkusit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Nikčo. Jsem ráda, že se ti má recenze líbí. Třeba tě zaujme právě tohle :-)

      Vymazat
  10. Vyzerá naozaj super. A tá konzistencia :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Ja som si presne od tejto značky doniesla šampón a kondicionér z dovolenky v Bulharsku a tá vôňa je naozaj krásna! Kondicionér by mohol byť o niečo hustejší, ale svoju funkciu plní dobre :) Ani som nevedela, že sa dá táto kozmetika kúpiť aj u nás :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ta vůně je božská :-) Já neodolala a koupila jsem si další produkty :-)

      Vymazat
  12. Já používám na odličování čisticí mléko z lidlu (značka Cien). Stojí asi 40 kaček a krásně voní a přesně jako tohle zanechá tu pleť krásně hydratovanou a zdravou:))

    SWEETCITRUSLEMONADE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Cien mám ráda krém na obličej a másla :-) Měla jsem i pleŤovou vodu, ale ta mi vůbec nevyhovoval. Třeba příště zkusím mléko :-) Díky za tip.

      Vymazat
  13. Na odlíčení používám mycí gely a pěny, momentálně lotosovu Baleu a Douglas. Po mokrém čištění dočistím micelárkou, nejraději hyaluronovou dermacoláckou. Je ale fakt, že teď, když začíná být chladněji a pleť mám vysušenější, sáhnu i po odličovacím mléku Nivea. Na stránky téhle bulharské kosmetiky kouknu, nějakou jsem si totiž dovezla před 3 lety z Bulharska a byla jsem s ní spokojená :)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Kosmetiku z růží jsem upřímně řečeno ještě nikdy nezkoušela:) Ale možná už je na čase něco otestovat:))
    Přeju hezký den:)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)