STÍN V AKCI: Colorama 20 Beetle green

Pro další článek "Stín v akci", jsem vybrala stín od Maybelline Colorama v odstínu 20 Beetle green.


Když začnu obalem stínu, tak ten se mi docela líbí. Není to přepych luxusu, ale obal je pevný bytelný, lehce se otvírá. Je funkční a to je fajn. Někomu by mohla vadit absence aplikátorku a možná i zrcátka, ale mě to vůbec nevadí, protože aplikátorky vůbec nepoužívám a rovnou je vyhazuji a zrcátka u takhle malých stínů taky nemám ráda, protože se v nich nevidím.


Když stín otevřu tak na mě vykoukne krásný stín, který má jemný zdobený reliéf. To se mi líbí moc, krásný detail na stínu mi vždy dokáže vykouzlit úsměv na tváři a těším se z něj než ho používáním smažu. Čím, mě ale stín zaujal nejvíc, tak byla jeho barva. Krásná temná smaragdová zelená s lehkým stříbrným shimmerem. Stín je krásně lehký, máslový, neprášivý a z bází vydrží celý den.


Do vnitřního koutku jsem dala oranžový stín z paletky 120 stínů od Elfu. Na celé víčko a spodní linku jsem dala stín Beetle green. Spodní linku jsem ztmavila ještě černým stínem z paletky Zoeva Naturally Yours. Vnitřní koutek jsem prozářila zlatým stínem z paletky 120 stínů od Elfu.


Vnitřní koutek zdobí zlatý stín Half Baked z Naked paletky. Na střed víčka jsem použila stín Beetle green, záhyb oka a spodní linku jsem vykonturovala černým stínem Timeless Chic z paletky Zoeva Naturally yours. Černá linka jsou matné tekuté vodě-odolné linky od Essence.



Červená linka je gelová linka Inglot v odstínu 79 . Stín Beetle green jsem použila na spodní linku, kterou jsem ve vnitřním koutku doplnila zlatavým stínem Casual Elegance z paletky Zoeva Naturally Yours.


Máte odvahu na červenou linku? 


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Hevi je zpátky! Juch! :) Po téhle barvičce bych sama nesáhla, ale tobě ohromně sluší. S tou červenou linkou je to zabijácká kombinace :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O děkuji, jsem ráda, že jsem ti tak chyběla.. :) Uvidíme pravidelně budu přidávat asi až od pondělí.. :-) Červená linka je boží.. :-)

      Vymazat
  2. Zaujímavá farba, ktorú by som si síce ja nekúpila, pretože mi veľmi tmavé farby nejdú, ale tebe to naozaj pristane. :) a tá červená linka sa mi páči, no odvahu by som asi nemala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.. :-) Smaragdová je úžasná barva.. já ji mám moc ráda.. :-)

      Vymazat
  3. Moc krásné líčení..

    http://celbova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Cervena linka vazne vypada skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Wau! Já takovouhle barvu moc nemám ráda, ale musím přiznat, že na víčku vypadá fakt krásně a s tou oranžovou je uplně božský! ♥ Krásné líčení! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  6. stíny velmi pěkna,ale na červenou línku bych si asi netroufla :D
    terina98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Páni!! Kéž bych se uměla líčit jako ty... :D
    U mě na blogu je giveaway - www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to o cviku, pamatuji si svoje první líčení, nebo spíše monokl.. :D věřím, že časem taky budeš.. :-)

      Vymazat
  8. tenhle stín mi leží v šuplíku a až na něj příště narazím poletí do koše, vůbec ale vůbec z něj nejsem schopná dostat takovouhle krásnou zelenou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, a zkoušela jsi oškrabat tu první vrstvu? Zdá se mi, že čím se dostávám hlouběji, tím je lepší a lepší .. :-)

      Vymazat
  9. Krásně píšeš a máš taky strašně hezký vzhled blogu :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)