MILANI LIMITOVANÁ EDICE DOLCI BRONZE


ZDROJ

Léto už pomalu končí a já už dlouho odolávala téhle bronzové limitce od Milani. Odolávala jsem dlouho, ale nakonec mě zlomily stíny a rtěnka. Prostě se tomu nedalo odolat nebo snad ano?


Produkty celé téhle kolekce se jmenují stejně, a tím je název, odstín DOLCI


Zlaté obaly produktů jsou pro kosmetiku Milani typické. Obaly jsou pevné a pěkné, mám je ráda. Stínů z řady Bella Eyes už mám hodně a stejně jako ostatní i tenhle je skvěle pigmentovaný, vydrží po celý den a za mokra tu umí nádherně rozbalit. Stíny nepráší a skvěle se nanáší. Já je nejraději nanáším prstem a pak je blendím, zdá se mi že teplem mých prstů umí stíny ukázat ten obrovský lesk.


Tajemný odstín, který v sobě ukrývá tóny bronzu, zlatá a růžové. Dokonalost.





INSPIRACE LÍČENÍ SE STÍNEM


Někdy není potřeba mnoho stínů a bohatě stačí dva stíny, kteří to prostě umí. A to podle mě je právě tenhle stín Dolci a stín od E-style 09 Flirt.


Zde jsem stín použila na celé víčko. Vnější koutek a spodní linku jsem jen lehounce ztmavila stínem Camel od E-style. Jestli se vám zdá, že tu modrou linku už znáte. Tak máte pravdu je to moje nová modrá kráska od NYX. K téhle lince se mi více hodily modré řasy, o které se postarala modrá řasenka od Jordany v odstínu Electric Blue.



Další co mě z téhle kolekce zaujalo byla rtěnka. Rtěnky Milani mám ráda, pár kousků už doma mám. Rty skvěle hydratují, lehce se nanáší po rtech jemně kloužou a nijak je netahají. Na mých rtech má rtěnka výdrž až 5 hodin a zvládnou i lehké pití a nějaké to jídlo také. Na rovinu, když sníte kachnu se zelím a pěti knedlama, tak vám ta rtěnka nevydrží. Se mnou dala zeleninový salát s kuřecím masem a vydržela. Takže asi tak k výdrži rtěnek Milani.


Obal má rtěnka kulatý zlatý plast s průhledným víčkem, co mi tady trošku vadí, tak je že na rtěnce není označený název rtěnky a chybí mi tu barevný spodek odpovídající barvě rtěnky.


Vůni má stejnou jako klasické rtěnky Milani, ale stále nevím jestli mi vůně ovoce, melounu možná banánu voní nebo ne.. :D 


Rtěnka je gelovo-krémová po rtech lehce klouže a rty zanechá hydratované. Barva je božská a důvod proč mě tahle rtěnka zaujala. Bronzově-zlatý odstín s lehkým růžovým shimmerem s kapkou oranžové. Skvělý odstín k nude líčení, ale i ke kouřovým očím. 


Výdrž rtěnky je cca 5 hodin. Rtěnka se trochu obtiskává, takže když si dáte kávu v restauraci tak zanecháte svůj otisk rtů na skleničce.. a až budou sklenice umývat vy bude šťukat...


RTĚNKA V AKCI


Prostě nádherný odstín a chápete já ji musela mít. Myslím, že mi i sluší.. 

Vaše Hevi



Komentáře

  1. Ten stín je vážně nádherný a v kombinaci jsou bordovou to vypadá fakt hezky :) Ta modrá linka je na mě hodně odvážná, ale stejně vypadá skvěle :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ten stín je nádherný a to první líčení s ním je bombové :) Rtěnka má hezký odstín, ale já bych si ji asi nekoupila, mám ráda barevnější, každopádně tobě opravdu sekne! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, na podzim takové rty a k tomu vínové oči mám moc ráda.. :)

      Vymazat
  3. Tak ty stíny v kombinaci s těmi bordó jsou bomba! Fakt nádherný ;) Ty od E-style doma mám, tak ty Milani asi ještě budu muset koupit :) Jinak rtěnka Ti moc sluší, já ale tyhle odstíny do hněda moc nenosím, bohužel mi nesluší.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. ten stín je super, strašně se mi líbí obaly od Milani :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty mají opravdu skvělé, zlatá je krásná barva a vůbec mi nevadí, že jsou plastové :-)

      Vymazat
  5. tak to prvé líčenie - klobú dolu! Úžasné! Taký grunge štýl, ktorý ja veľmi môžem :)

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a stačí k tomu dva stíny, super líčení pro každého, hlavně i pro začátečníky.. :-)

      Vymazat
  6. wow beautiful make up! amazing lipstick:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. No páni, to vypadá úplně úžasně! Strašně se mi líbí to líčení, především to do hněda a ta modrá linka, wooow, to jsou úžasné fotky :)!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné, nádherné, nádherné. Zbožňuju tvoje články a fotky.

    OdpovědětVymazat
  9. Kosmetiku znám, ale ještě jsem jí nevyzkoušela. Lákají mě hlavne tvářenky...modrá linka je skvělá ...lovelylady6.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvářenky jsou skvěle pigmentované za 50 kč můžu určitě doporučit.. :-)

      Vymazat
  10. Veľmi ti to sekne, vyzeráš nádherne a tá ceruzka je nádherná :)

    Budem veľmi rada, ak sa zapojíš do mojej GIVEAQAY o balíček AVON kozmetiky a zároveň navštíviš môj Blog by Katy :-*

    OdpovědětVymazat
  11. líčení je opět velmi super :D
    terievans98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Rtěnka není můj šálek kávy, ale tobě moc sluší. A stíny mají nádhernou barvu! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)