MALÝ ZÁZRAK OD AVÉNE

Recenze pro Blogerky.cz: Zklidňující hydratační maska od Avène




Avéne je francouzská kosmetika, která má vysoce kvalitní přípravky pro péči o pleť. Avéne ve svých produktech využívá termální vodu, která je bakteriologicky čistá a bohatá na aktivní prvky. Termální voda pochází z pramene Sainte - Odile, kde byly vybudovány první lázně. Dodnes jsou lázně hojně navštěvovány při léčbě kožních onemocnění zahrnujících ekzém, psoriázu nebo svědění.




Avéne nabízí několik různých řad kosmetiky, každá z nich se zaměřuje na jinou problematiku pleti. Díky portálu blogerky.cz jsem mohla otestovat Zklidňující hydratační masku pro citlivou pleť. Já teda citlivou pleť nemám, moje pleť je normální až smíšená, ale občas je náladová a zmastí se mi T-zóna. Často se mi na nosu vytváří šupinky.. :( A mé tváře jsou začervenalé a sušší. Takže bohužel nepatřím mezi krásky, které mají pleť jako princezny... :( 





Maska má krásný bílý matný obal s oranžovými a černými nápisy. Musím říct, že tyhle tři barvy naprosto zbožňuji, takže si trochu pohrávám s myšlenkou, že až masku vypotřebuji, tak si obal schovám jen tak pro radost a ozdobu. Co ale oceňuji hodně, že je maska v tubě se šroubovacím víčkem. Nemám ráda kalíškové masky, do kterých se vzduch dostane docela rychle, protože masky pak mají tendence oxidovat. Už asi tušíte, že tuhle masku miluji.



Konzistencí masky je bílý našlehaný krém. Na pleť se krásně nanáší. Z masky cítím lehce lékárenský puch, ale míchá se s jemnou lehkou příjemnou vůní. Takže to není nic nepříjemného. Cítím z toho lehkou vůni květin, ale tohle asi záleží na nosíku každé z vás. Maska je příjemná i k jídlu, má jemnou sladkou chuť... :D Asi si teď tlučete na čelo, proč ji jím, ale když jsem masku zkoušela poprvé, tak jsem měla hodně suché rty, proto jsem si masku zkusila dát i na ně a musím říct, že to byla pecka!!! Rty zůstaly jemné, hydratované a bez šupinek.


...JAK NANÁŠÍM MASKU...


1. Nejdříve očistím pleť tonikem
2. Nanesu masku po 15 minut ji odstraním vodou
3. Můžete použít pleťový krém (já ho používám jak, kdy :D :( :) )
4. Pleť osvěžím termální vodou Avéne

 První fotka je maska právě nanesená. Druhá fotka je maska po 15 minutách. Třetí fotka: Pleť po použití masky a osvěžená termální vodou.



Po použití masky má pleť zůstala hydratovaná a jemňoučká jako plyšáček. Šupinky ze rtů, nosu a tváří zmizely a nemám pocit, že by maska ublížila mé zlobivé T-zóně.  Podle mojí zkušenosti se nemusíte ani bát vy, co tu pleť máte mastnější, někdy pleťové masky mířené přímo pro mastnou pleť ji můžou uškodit více než ty, které na ni nejsou přímo určené. 

Masku vám můžu 100 % doporučit. Já osobně se asi podívám i na další výrobky Avéne.

K masce jsem ještě dostala tenhle malý vzoreček šampónu Klorane, měla jsem už možnost otestovat datlový šampón Klorane na suché vlasy. Recenze ZDE. Takže jsem ráda, že můžu zkusit i tenhle.


Portálu Blogerky.cz, děkuji za poskytnutí produktu k recenzi.


Znáte tuhle masku? Jaké masky používáte vy?


Vaše Hevi







Komentáře

  1. Od téhle značky mám oblíbené termální vody, ty skupuji ve velkém, hlavně teď přes léto:-) Nejvíc asi používám masky Freeman.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Masky Freeman mám taky moc ráda,nejvíce okurkovou slupovací :-)

      Vymazat
  2. Mrzí ma ,že som zmeškala túto výzvu, pretože maska vyzerá fakt dobre :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí, je vážně skvělá :) Ale jestli chceš tak se mi ozvy do emailu a já tam mám přes půlku a jestli chceš můžu ti ji poslat ať ji taky zkusíš.. :-)

      Vymazat
  3. Tuhle masku neznám, ale o značce už jsem slyšela, zvláště o té termální vodě a vypadá to vážně super :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Termální vodu jsem si dokoupila, když byla doporučena použít po masce, a je skvělá.. a určitě potřebuji další balení :-)

      Vymazat
  4. Máš moc krásné a pracné recenze :) Líbí se mi, jak jsi napsala o výrovku, odkud pochází, o lázních apod. :) Já naštěstí problematikou pleť nemám, ale myslím, že udělá radost každému, kdo problematickou pleť má. Jinak se mi líbí, jak jsi psala o tom obalu :)) Já mám taky ráda krásné obaly, škoda je potom vyhodit ;D!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem se do výzvy hlásila, ale jsem asi nějak diskriminovaná, zas mi nic nepřišlo :)))) Tuto značku jsem ještě neměla. Masky používám různé, od Balei, Dermacol až třeba po Natura Siberica. Nejraději mám ty plátýnkové - méně práce s odstraňováním. V mládí jsem měla ráda masky bahenní a slupovací od oriflame. :) Krásný článek, nádherné fotky.

    OdpovědětVymazat
  6. Také jsem ji dostala k testování a zamilovala si ji, miluju ty večery, kdy si ji nanesu a 15 min relaxuju u seriálu nebo videí z YouTube :)

    Zapoj se do soutěže o poukaz na 1000 Kč na www.kabea.cz!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá, jen škoda že ji mohlo zkusit jen pár blogerek.. Já tu svoji pošlu dál, aby ji mohla zkusit další holčina.. :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)