KOSMETICKÉ PEKLO a NEBE PO DRUHÉ...

Máme tu další díl kosmetického pekla a nebe, minule jsme se podívala na spotřebu mé dekorativní kosmetiky, takže je na řadě ta pečující. Tak se jdeme podívat na ty vypotřebované andílky a čertíky. 




Jak jinak než pořádná dávka laku.. :D :D To potřebují snad každé vlasy. Nebo je tu mezi vám někdo kdo lak nepoužije vůbec? L´oréal lak krásně fixoval, pěkně voněl a vůbec mi nedělal krustu na vlasech. Takže za mě tenhle růžový andílek 100 % letí do nebe a já si ho určitě koupím znovu. Za to, bohužel ten Syoss, je pravý opak. Vlasy slepoval, špatně se vyčesával a vymýval. Za mě ne, a určitě si ho už nikdy nekoupím. Takže peklo.


Suchý šampón je záchrana pro každé vlasy, a hlavně pro ty moje. Tenhle suchý šampón od Lybaru je skvělý, protože je na zakouřené vlasy. (Miláček pro ty, kteří pracují v restauraci) Vlasy zmatní a ještě jim dodá lehkou vůni. Takže za mě určitě do nebe, a já si ho 100 % koupím znovu. 


Tento dvoufázový odličovač od L´oreal je super, krásně rozpustí makeup. V očích neštípe, jen to oční okolí by mohl trošku více hydratovat, ale jinak je to super odličovač, jinak bych asi nevypoužívala rovnou dva. Takže tyhle dva andílci letí jak jinak než do nebe.


Dodělala jsem i tuhle skvělou masku od Bomb Cosmetics. Více si o ní můžete přečíst v recenzi.
Tohle je jednoznačný andílek.


Je léto a horko v plném proudu, takže deodorant je prostě nutností, jelikož bych nerada obtěžovala své okolí mým zápachem a hlavně sebe, tak jsem se v těch deodorantech snad koupala, proto tu jsou asi tři. Tak to zase ne, ale mám je v každé kabelce, skoro všude kde se dá, takže v každém byla jen tak troška, tak se podařilo a sešly se tu tři. A letí do nebe.


Teď budu doufat, že v tomhle nejsem sama, a je nás víc takových. Nevím proč, ale dlouho se nevydržím umývat stejným sprchovým gelem a potřebuji je střídat i každý druhý den. To znamená, že mám naráz otevřené i tři sprchové gely a vůbec se za to nestydím. Radox sprchový gel mi připomínal moji snídani, pomeranče a jogurt je kombinace, kterou miluji. Sprchový gel byl krémový a po umytí jsem neměla pocit, že se musím natírat, ráda jsem ho používala hlavně ráno, protože večer se mažu pořád. Takže tu máme první vlaštovku do nebe. Malinový sprchový gel od Creightons jsem dostala jako dárek při nákupu na eshopu PinkPanda.cz Před tím jsem tu značku vůbec a neznala, ale díky tomuhle sprchovému gelu co voní jako čerstvě natrhané maliny, mám doma asi dalších 6 půl litrových srchových gelů. Není nad čím hloubat a dloubat, další kdo jde do nebe. Posledním sprchovým gelem co jsem spotřebovala je tenhle od Balea, byla to limitka, kterou už asi neseženete. Sprchový gel krásně voněl, připomínalo mi to orientální vůně, na mě trochu málo pěnil, ale byl fajn a nemůžu mi nic moc vytknout. Celkově sprchové gely od Balea mám moc ráda. Do třetice všeho dobrého jde do nebe.


Denní a noční krém je klasika. Ryor noční krém je skvělý, tohle je už mé asi 3 balení. Básnila jsem vám o něm v recenzi. Ryor se stává naším nočním andělem, mířícím do nebe. Krémy od L´orealu mám celkově ráda, a tenhle nebude vyjímkou. Je to spíše lehký denní krém, ale umí krásně pleť hydratovat. Tenhle krém jsem měla moc ráda i jako podklad pod makeup. Pro mě je to stoprocentní adept pro nebe.


Já nevím, ale já vážně nejsem asi normální a připadám si jako tříhlavá saň, jelikož tu mám tři čistící pěny na ksichtík. Nebojte hlavu mám jen jednu, i když občas mám pocit, že se mi rozkočí na dvě někdy i tři. Čistící pěnu od Nivei, mám schovanou už od Března, byl to můj první spotřebovaný produkt, který jsem si schovala pro tenhle článek. Nivea produkty mám moc ráda, ale bohužel teda tohle žádný zázrak, makeup to skoro nerozpustí a o nějakém čištění se nedá mluvit. Nevím, ale poslední dobou mám pocit, že Nivea ty čistící produkty moc nedává a je mi líto, ale tenhle jde do pekla. Ryor čistící pěna je zázrak, skvěle čístí a černé tečky po ní mizí jako když bičem práská. Tady není co řešit a jde do nebe. A zakončíme to bohužel jedním čertíkem a to je tahle pěna od Rival de Loop, pěna je tekutá, není to taková ta hutná pěna, není špatná, ale mě pěna vůbec neoslovila, makeup sice rozpustí, ale oční makeup nedává, je to spíše pěna, na ranní osvěžení.



Co jste za poslední dobu spotřebovaly vy?

Vaše Hevi




Komentáře

  1. tieto články mám veľmi rada :) Veľmi super spracovanie :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Já doufám, že budou pravidelné, jsem strašný spotřebtel, když něco končí tak mě to přestává bavit a produkt chudák leží a čeká, až se vrátím, abych ho dodělala.. :/

      Vymazat
  2. Já se hlasím, že lak na vlasy moc nepoužívám (ale občas jo, to je fakt), protože mám pocit, že mi po všech víc padají vlasy.:)
    Ale suchý šampon od Lybaru tedy určitě vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, myslela jsem si, že se někdo najde.. :-) Fakt ti po nich padají vlasy, to jsem ještě neslyšela.. mě některé laky vlasy spíše vysušují.. :( Suchý šampon od Lybaru je skvělý, má ho rád i manžel, a tomu se vlasy mastí hodně.. :( Prodlouží mu to umytí i o dva někdy i tři dny.. :-) Já ho používám, ale naštěstí se mi vlasy tak strašně nemastí, takže já si je myju asi každý 4 den a když potřebuji vydržet jeden den na víc než si je umyju, tak používám jen tenhle :-) Libí se mi, že jemně voní a zápach z mých vlasů zmizí.. :)

      Vymazat
  3. sháním nějaký dvoufáz.odličovač, tak mrknu po tom od lorealu, vypadá dobře :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle je super, teď mám od Ryoru a ten se mi zdá ještě lepší než tenhle :-)

      Vymazat
  4. Já lak na vlasy taky nepoužívám! :D Použila jsem ho v životě snad 2x kvůli plesu... :)
    Moc pěkný článek, skvělý souhrn. Podívám se asi na tu Ryor pěnu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů jsi druhý človíček.. tak to se máš, kéž by mé vlasy nepotřebovaly lak.. fňukk.. .(

      Vymazat
  5. Já také lak nepoužívám. Mám takové vlasy, že to drží úplně samo :D Jinak mě zaujala Ryor pěna! :) Nějak na značku ryor pořád narážím a láká mě něco vyzkoušet, tak snad to bude stát za to. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti teda závidím, já mám vlasy jemné a kudrnaté... a bohužel nikdo jiný než lak je zatím nezkrotí.. :(

      Vymazat
  6. Nám teď nejvíc mizej sprcháče Balea :) Rychle jsem dokoupila další, dokud mají, zítra se tam zas chystám, protože má Balea tu soutěž :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám DM docela daleko..tak na kup i za mě, a já ti budu držet palečky v soutěži. :)

      Vymazat
  7. Suchý šampon bych taky ráda vyzkoušela :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě můžu doporučit je super a stojí kolem 70 Kč.

      Vymazat
  8. Jee to je super článek, díky za tipy na novou kosmetiku :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)