DOMÁCÍ LÁZNĚ S THE BODY SHOP

Dnešním dnem THE BODY SHOP uvádí na trh svoji novou řadu SPA OF THE WORLD. Myslím, že mít doma své vlastní lázně je sen snad každé ženy. A právě THE BODY SHOP, na nás myslí a přináší nám produkty pro naše domácí pohodu a slast. Já jsem k testování obdržela solný srub, za což moc děkuji a jsem nadšená, protože na léto jsou pro mě body sruby nutností, pokud je období kdy je používám nejvíce, tak je to právě léto. 

ZDROJ


TĚLOVÝ SCRUB SE SOLÍ Z MRTVÉHO MOŘE



Je důležité věnovat nějaký čas uvolnění unaveného těla. Udělejte si čas na exfoliaci, hloubkové čištění a masáž. Odměnou vám bude celkové uvolnění těla i mysli a příliv nové energie”. 

VANDA SERRADOR KOSMETIČKA PRO THE BODY SHOP


Moderní věda ověřila terapeutické vlastnosti různých solí. Všechna sůl ale není stejná. Sůl z Mrtvého moře je bohatá na minerály jako je například hořčík, vápník, draslík a bróm. Velké krystalky soli z Mrtvého moře fungují jako skvělý exfoliační prostředek. Proto jsme je přidali do kvalitních rostlinných olejů a získali jsme úžasný exfoliační a zároveň hydratační produkt”. 

JENNIFER HIRSCH BOTANIČKA PRO THE BODY SHOP


Obal scrubu je masivní, luxusní plast. Už teď vím, že až ho dodělám jeho obal bude ozdobou na mé poličce. Musím říct, že obaly svých produktů THE BODY SHOP prostě umí. Co produkt to nádherný obal.


Když scrub otevřu dýchne na mě lehký závan mořské vůně. hodně mi to připomíná jemnou pánskou vůni. Příjemná vůně se smíchá s vodou a vaši koupel příjemně a lehce provoní a nabudí ve vás pocit, že se právě v tu chvíli nacházíte na pláži u rozbouřeného oceánu v horkém písku.



Konzistence scrubu mě hodně překvapila. Tenhle scrub je jemný krémový. Ptáte se co tu plácám..nevím jak to přesněji popsat, ale opravdu je ten scrub krémový a přitom má v sobě hromadu malých krystalek, které jsou na pokožce jemné a příjemné. Myslím, že jedno slovo, vlastně tři vám to asi řeknou jasněji: "TO JE BOMBA". Jestli mi tohle dojde, tak i že mám Prahu docela daleko, tak si snad proto zajedu. :D Po srcubu je moje pokožka jemná, nádherná a hydratovaná a jako velký bonus vám srcub dá to, že se už nemusíte natírat krémem. Scrub zanechá pokožku jemně mastnější, ale během chviličky se to vsákne a pokožka zůstane jako použití krému. 



Tenhle scrub je prostě božský a je dělaný jako pro suchou pokožku. V létě je to pro mě must have produkt, a nedám ho z ruky, dokonce ani manžel ho nesmí používat. Protože tenhle scrub je jen můj jsou to prostě moje vysněné domácí lázně.


V balíčku se ukrývali i tyhle tři vzorečky:

Olej byl příjemný, lehký, pěkně se vstřebával a pleť zůstala hebká, hydratovaná a vyžehlená jako po žehličce. Nevím jak popsat vůni, ale připomíná mi to levanduli a peprmint.

Krém má stejnou vůni jako olej. Konzistencí je hutnější, ale okamžitě se vstřebal a pleť zůstala jemná, hydratovaná a rozzářená.

Vzoreček vůně je nádherná sofistikovaná, ale v duši hravá vůně. Myslím, že tahle kráska si získá hodně srdcí dam i mužů. Když jsem se navoněla, tak ten můj chodil jako mlsný kocour.


...Scrub je božský...opravdové domácí lázně u vás doma...

Vaše Hevi


Komentáře

  1. Jednou jsem měla kdysi scrub s mořskou solí a byl mi hrozně nepříjemný, tak bych se trochu bála i tohoto, i když obal vypadá moc lákavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle peeling je jemnoučký, myslím, že není nutné se ho bát.. :-)

      Vymazat
  2. vzhledově se mi moc nelíbí, ale muže být super
    terina98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Obal je fakt krásný a o kvalitě produktu nepochybuji :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná recenze. Výrobek se mi moc líbí, hlavně jeho balení :) A zkusit bych ho určitě chtěla.. Miluju scruby :)

    Beauty Products | Summer 2015

    OdpovědětVymazat
  5. Jééééj :) Tak to vyzerá naozaj famózne :) Určite sa po ňom pozriem i ja :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. vyzerá úplne ohromne! :) tento obchod by som chcela aj na SR :/
    pozývam na giveaway

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)