RECENZE: MICELÁRKY EUCERIN

Dárečky u časopisů mám moc ráda, občas tak můžu zkusit něco nového. Jedním z takových dárečků byla i micelární voda 3v1 od Eucerin. Tuhle micelárku jsem chtěla zkusit už dřív, ale bohužel jsem se před tím nedokopala k tomu, abych ji koupila. Ale to je jiný příběh, proto jsem ráda, že konečně do mého kosmetického šuplíku přistála, a já ji mohla konečně zkusit, a také vám ji tu můžu ukázat v plné polní :)


Když začnu obalem, tak je to pěkný obyčejný plast. Líbí se mi dávkování. Mám raději pumpičky, ale ani tohle mi nijak nevadí. Šroubovací systém není špatný, a malý otvor přesně micelárku na  tampón dávkuje, a já tak zbytečně produktem neplýtvám.


Tahle micelární voda je použitelná pro všechny typy pleti. Mám normální, až smíšenou pleť a vyhovovala mi skvěle. Mám jen malé balení 125 ml, ale určitě mám v plánu si koupit plné balení. 

Micelární voda krásně pleť vyčistí a vůbec nezanechává lepivý pocit. Pro mě je to velké plus, nesnáším když po vyčištění pleti jsem ulepená jak lízátko. Po použití micelárky mám pleť i lehce hydratovanou. Mám na obličeji sušší místa, a tahle kráska jim umí zabránit, aby na sebe ještě více neupozornily.


Na pleť micelárku můžu určitě doporučit, ale na co bych vám ji asi nedoporučila, tak je odlíčení očí. Je pravda, že v očích nepálí a nedráždí, ale chvíli ji trvá než oční makeup rozpustí a stejně když ho chci dát z očí dolů, tak si víčko trošku tahám. Sice makeup odlíčím, ale chce to notnou dávku času a trpělivosti. 

Máte ji také? Co na ni říkáte?



Komentáře

  1. Doporučuju ti micelárku z Kauflandu, stojí kolem 24,90 Kč...ale už jí málokdy seženu, většinou je vyprodaná a je naprosto skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak vlastně kolem 27 Kč stojí :)

      Vymazat
    2. Tak po ní se ráda podívám, micelárku mám poslední dobou radši než pleťové vody.. :-) Díky za tip :)

      Vymazat
  2. Tato micelárka je super, také jsem jí měla v této menší verzi.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/06/soutez-podruhe.html

    OdpovědětVymazat
  3. Přemýšlela jsem o ní, tak jí možná zkusím. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám ráda časopisy s dárky. :-) Micelárka vypadá docela fajně.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. presne preto som mala vždy radšej na odlíčenie mlieko a vodu ako dočistenie. ja dnes používam len vlhčené utierky a stačí mi to, ale tiež mi riadne trvá než dám tie tri kilá riasenky dole :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to obdiv za ubrousky, já bych s nimi oční makeup dávala dolů i týden.. :D

      Vymazat
  6. Já na odličování očí používám dvoufázový odličovač, jinak bych odličovala týden :D Micelárka ale vypadá zajímavě na vyčištění obličeje, to ano :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ to znám, já mám dvoufázák od Ryoru a jsem spokojená :-)

      Vymazat
  7. Tuhle micelární vodu jsem měla a byla jsem mega spokojená, takže bych si ji i klidně koupila :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  8. Súhlasím, že na oči je táto micelárka slabá, inak je ale podľa mňa fakt super, pleťový make-up odlíči bez námahy a čo je hlavné, nemám po nej na pleti nepríjemný ulepený pocit.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji už dodělávám a přemýšlím, že si zajdu pro další :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)