RECENZE: BELCURA ...

... S ČÁSTICEMI MIKROSTŘÍBRA


Když mi balíček přistál ve schránce, tak jsem se trošku lekla. V balíčku to hrkalo jak o závod, tak jsem docela ze strachem balíček otvírala.
A ona na mě vypadla opravdová bomba. Nebojte tohle není nebezpečná bomba, ale skvělá bomba.


BELUPO je druhá nejvýznamnější farmaceutická společnost v Chorvatsku a jedna z nejúspěšnějších farmaceutických firem působících v České republice v oblasti dermatologie.


Já jsem od portálu Blogerky.cz dostala k testování: 

Belcura s částicemi mikrostříbra.


Oficiální popis výrobku:

Belcura® s mikrostříbrem:

Belcura v unikátní formě emulze ve spreji pokožku vyživuje, udržuje ji hydratovanou a chrání ji před vnějšími vlivy prostředí.
Podporuje její regeneracizklidňuje podráždění a zmírňuje kožní problémy.
Vysoce čisté mikrostříbro má protizánětlivé a antibakteriální účinky, ceramidy III akyselina mléčná pomáhají obnovit strukturu pokožky a kombinace hydrofilních a hydrofobních výživných látek udržuje suchou pokožku hydratovanou a chrání ji před vysoušením. Upravená hodnota pH emulze pomáhá zachovat přirozenou kyselost pokožky.
Belcura je vhodná pro suchou, podrážděnou i citlivou pokožku dospělých a dětí už od šesti měsíců a také pro pokožku postiženou atopickým ekzémem.
Neobsahuje konzervanty, parfemace, lanolín, alkohol, ani barviva.
Zakoupíte v každé dobré lékárně.

Doporučená prodejní cena v lékárně: 385Kč (uváděcí cena 328 Kč)

Na začátek musím říct, že jsem nešika nešikovná a sprej mi okamžitě spadl na zem, a zrovna bylo horko jak blázen. Takže když jsem víčko otvírala, tak jsem fakt čekala, že to bouchne a ono nic. Takže hned na začátek vám řeknu, že tahle mrška umí něco vydržet. Takže obal je pevný a odolný všem nešikovným lidem. Myslím, že už tohle něco o produktu vypovídá. Nebo ne? A co bych vám, řekla dále o obalu, ten mě uhranul. Zajímavý produkt a ještě vypadá dobře, no tomu říkám opravdu Bomba.. :-) A proč kolíček, protože to brutálně smrdí.. :D :D Nebojte, ale po chvíli to vysmrádne a je vše v dokonalém pořádku.


Líbí se mi, že produkt je formou spreje. Což strašně urychlí použití, nastříkám, rozetřu a za 5 minut. Trááádááá, jdu....



Když už jsem se konečně dostala k tomu, že výrobek můžu použít na pokožku. Tak jsem valila oči jak ta bulva a na nosík dávala kolíček. :D Ale popořádku. Oči jsem valila proto, že když jsem si sprej nastříkala na svůj suchý ksicht, tak během mrknutí oka, ty suchá místa zmizela, byla uhlazena. Nádhera, já si tenhle produkt zamilovala jako bázi pod makeup, divíte se, že jsem magor? Ano jsem magor, nebojte.. :D Opravdu produkt, pleť krásně vyhladit a stříbrné částečky navíc pleť rozzáří a je pěkně projasněná.


Vím, že na tohle produkt určený není.. :D Takže se dostaneme k tomu, čemu je určený. Dále jsem produkt zkusila na podrážděnou pokožku od slunce. Tady produkt krásně zabojoval a do večera jsem byla krásně hnědá. A to musím říct, že se mi stane málokdy :D Jsem spíše rak.. a pak se oloupu jak cibule.. :D 

Na co jsem to ještě zkoušela bylo pořezaní na noze od žiletky. "No jo no, když se někdo neumí holit". Normálně by se mi to hojilo jak dlouho, a ještě by to dělalo harakyry a cirkus zároveň. Ale tenhle produkt rance dal pořádnou drezúru, a rána byla během 4 dnů krásně zahojená.

Co víc si přát, tenhle produkt stručně a jasně musíte mít!! 

Tak už nečtěte moje blábolení a šup pro něj.. :-)



PS: A krásně se budete třpytit :-)


PS2: Česká pošta se zase předvedla a dárek v podobě pilníčku mi zlomila.. :(




Komentáře

  1. Ještě teď se směju... :D :D Krásná recenze.. :-) Máš pěkně zpracované články, moc se mi líbí tvůj blog :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Uau :O Nemám slov! :) Prudukt vyzerá naozaj skvelo. :)
    Pozývam na moju stránku:

    www.everydaywithlola.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Super recenze, produkt vypadá fakt zajímavě :) A ta česká pošta, nemám slov :/

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Klasika, když se všechno má povést, zasáhne česká pošta. :D :) Ale jinak krásná recenze!:)
    Corculum♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Česká pošta se umí vždy krásně uvést.. :D

      Vymazat
  5. Krásná recenze, kolíček mě pobavil :D Pro mě je vůně jedna z nejdůležitějších součástí, takže i přes to, že se mi produkt fakt líbí, bych se dívala po něčem, co bude i hezky vonět. No a škoda toho pilníčku, i když já mám všechny skleněné přepůlené, tak bych asi myslela, že to tak má být :D Mi fakt žádné nevydržely v celku, vždycky mi upadly na zem a křach...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @Primadona Girl Já si se skleněnýma pilníky neumím pilovat jsem na to levá.. :D :D A ta vůně, no není nic moc, ale jaka zas na obranu produktu, po chvíli ji necítím, a ten produkt je fakt BOŽÍ :-)

      Vymazat
  6. Skvělá recenze. Produkt vypadá zajímavě.

    OdpovědětVymazat
  7. Vyzerá to zaujímavo, ešte som o tom predtým nepočula :) a pekne to vyzerá na pokožke. Zaujímavo píšeš, tak s humorom, čo je skvelé :) naozaj dobrá recenzia :)
    -Mirka
    A pair of friends ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se s tím také setkala poprvé, a věřím, že až mi dojde tenhle ráda si koupím další.. :-)

      Vymazat
  8. Je fakt, že ho testovalo teď díky blogerkám hodně blogerek a všechny si ho chválí. Já jsem teda letos zkusila poprvé v životě navštívit párkrát před létem solárko a musím říci, že to pomohlo :). Už teď jsem z venku hodně opálená, což se mi nikdy v životě nestalo a ani jsem se nespálila, což bylo pro mě úplně běžné na začátku léta. Ale pokud bych se spálila, tak už teď vím, po čem bych šáhla :). A i ten design se mi moc líbí je takový hravý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V solárku jsem nikdy nebyla, ale spálit se hned na začátku léta je i můj případ.. a niky mi nic nepomohlo, a musím říct, že tohle mě mile překvapilo a je skvělý.. :-)

      Vymazat
  9. Hevi, opět super a vtipná recenze :) tvoje recenze nikdy nezklamou.


    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za tolik slov chvály, hřejí u srdíčka.. :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)