Kosmetické peklo nebo nebe?

Konečně i já můžu na svůj blog přispět článkem o vypotřebovaných produktech. Na spotřebovávání jsem strašný lenoch, jelikož když mi produkt končí, tak mě přestává bavit ho používat... A pak chudák leží bez povšimnutí. Když jsem, ale viděla jak jde spotřebovávání ostatním tak jsem se zařekla, že to musím pomalu začít všechno spotřebovávat. A musím se trošku pochválit, že mi to jde docela skvěle :) Proto je tu dneska i první článek o spotřebovancích :-)

Dekorativní kosmetika se spotřebovává docela pomalu, ale mě se hned na úvod podařilo pár produktů dodělat a dokonce jejich tolik, že si zabraly celý článek pro sebe. Prostě lumpíkové.. :D 

Tak jdeme na to, ještě vám dám malé vysvětlení :) Do pekla půjde produkt, který bych si už nekoupila, a naopak do nebe ten co bych si určitě koupila a doporučila ho dál :-) Takže konce žvástů, stejně už se těšíte na fotečky, než číst tady ty moje žvatlanice :D :D


První je tu pudr od MUA v odstínu 1. Na obranu pudru musím říct, že byl opravdu světloučký. Ale bohužel, jako první poputuje do pekla. Hned vám řeknu proč. Sice tato hadimrška stála v akci 22 Kč, ale ani tak bych ho už nekoupila, protože na pleti byl těžký a dělal masku. Používala jsem ho pak jen na focení, kde je pořádná dávka pudru nutností. :-)


Za to tenhle matující andílek patří jedině do nebe. Makeup stojí kolem 100,- a je božský, matný effekt mu vydrží po celý den, neleze do vrásek. Nebojte tenhle drahoušek bude mít i svůj vlastní článek.


Krásný narůžovělý pudr. Byl skvělý určitě bych si koupila znova. Bohužel odstín Opal Rose jsem dlouho nikde neviděla.. :( Pěkně zmatnil a na to, že byl barvený makeup vůbec nepozměnil. Takže určitě nebe.


Tahle báze od Dermacolu je snad už legendou a ani já ji nemůžu nic vytknout je prostě skvělá. Jen ta cena kdyby byla menší, tak by to bylo úžasné. Takže nebe :-)


Transparentní pudr od Alverde jsem nevypotřebovala, ale mám ho už dlouho a jak si už nevodí, spíš zapáchá, takže letí rovnou do pekla. Mě na pleti dost seděl a dělal fleky.


Tyhle dva makeupy rozdělím. Jeden půjde do pekla a druhý do nebe. Tak, který bude andílek a který čertík. Dneska za čertíka bude bohužel makeup od Alverde (velké plus má makeup za pumpičku, ale bohužel mé pleti vůbec neseděl, špatně se roztíral). Naopak andílkem bude makeup od Avonu. Levný makeup (stál asi 89 Kč) a byl skvělý. Bohužel už není k dostání. Lehoučký makeup s vysokým krytím a matující effekt na 100 %.


Na tenhle peeling na rty jsem se hodně těšila. Ale teda zklamal na plné čáře. Začalo to tím, že přišel odlomený od obalu. Když se mi ho podařilo konečně dát tak, aby se dal normálně používat, tak namísto toho, aby rty lehce obrousil tak je strašně škrábal a celkově mi byl dost nepříjemný. Takže za mě určitě peklo.


Za to tenhle peeling na rty jde rovnou do nebe. Recenzi na něj si můžete přečíst ZDE


U rtů ještě chvíli pobudeme. Tady mi bohužel došla moje oblíbená rtěnka. Vlastně moje první rtěnka, kterou jsem si koupila. Je to rtěnka Miss sporty v odstínu 050 Rosy Cheeks. Jemná světle růžová rtěnka s lehoučkým leskem. Ta nemůže nikam jinam než do nebe.


Kategorii rtů zakončíme pořádnou dávkou hydratace. 
Višňový balzám Rossmann bohužel půjde do pekla. Vůně byla božská, ale balzám měl namodralou perleť a pak dělal takový mrtvolný výraz rtů. To není nic pro mě, do rakve se ještě nechystám :D A ani další dva měsíčkové balzámy nepůjdou do nebe, takže další pozdrav do pekla. Byly dost tvrdé a mé rty dost tahaly. Takže 100% peklo. Za to Sebamed jde rovnou do nebe. Velké plus za mě má už za to, že se pyšní SPF 30. Rty krásně hydratoval a zanechával je jemné jako dětskou prcinu. Dalším balzámem je velký hit v podobě Babylips, no pro mě to nějak extra velký hit není, normální obyčejný fajn balzám, který tímto posílám do nebe. Neutrogena jde také do nebíčka, už jen kvůli své vůni. Božsky voní po červeném ovoci. Miluji tuhle vůni, hydratace skvělá. A velkou spotřebu balzámů zakončí zase balzám od Rossmanu, tentokrát borůvkový. Tenhle bych určitě koupila znova, vlastně tohle je už mé 3 balení a to vypovídá za vše. Takže nebe.

Já mám balzámy v každé kabelce a prostě všude kam se vlezou, máte to taky tak?


Smutně na tom nebudou ani mé oči, i oni tu mají své spotřebované zástupce. První z nich je obyčejná černá tužka od Essence. Krásně drží, je měkká. Určitě jde do nebe. Další je hnědá tužka od Rimmel London. Tohle byla skvělá tužka na kouřovou linku, Střední teplá hnědá, božská barva. Ta nemůže nikam jinam než do nebe.


Tahle jde do pekla, více se o ni dozvíte ZDE


Řasenky jsou pro tyhle články vždy záchranou. Tahle část dekorativní kosmetiky se spotřebovává docela rychle. Já tu pro vás mám hned tři krásky. A vemu to šupem, a rovnou všechny odešlu do nebe. Miss manga má skvělý hustý přírodní kartáček s ohebným kloubem. Řasy dělala husté a docela i prodloužila. Lash Archtect4D skvělá řasenka. Má menší přírodní kartáček, který mi vyhovuje. Gabriella Salvete tady mě překvapilo, že i když má zvláštní bambulkový gumový kartáček tak mi vyhovovala. Řasy krásně natočila, zahustila.

Tímto končím svůj první článek o vypotřebovancích.

A vy mi řekněte, jestli máte taky něco z těchto produktů?

Vaše Hevi

Komentáře

  1. Very interesting post! I will take for myself something to note))

    With love, Nastia Deutsch ❤
    http://nastyadeutsch.blogspot.ru/

    OdpovědětVymazat
  2. krásně a zajímavě sepsaný článek. Tužky od Rimmel používám už léta a přijde mi, že se v poslední době zhoršily. Mnohem víc se mažou :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) No já tu hnědou tužku mám už dlouho a byla skvělá, plánuji ji koupit znova :)

      Vymazat
  3. Super nápad s tím nebem a peklem. Jen mě mrzí ty Alverďácké produkty, všechny skončily v pekle :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, no bohužel.. dekorativka od Alverde mi moc nesedí.. :(

      Vymazat
  4. Moc pěkné spotřebováno, já mívám vždy jen pár věcí. Už delší dobu přemýšlím nad produkty od Alverde, ale všechny jsi tu poslala do pekla, takže mě tato značka začíná docela odrazovat. Už jsem byla blízko ke koupi, ale naštěstí mi nic nevonělo.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) No jak už jsem psala, mě Alverde dekorativka moc nesedí..:(

      Vymazat
  5. Nemôžem si pomôcť, ale mám pocit, že Alverde až na pár výnimočných produktov, dekoratívku proste nevie robiť, predovšetkým make-upy.. Vidím, že ani ty nie si s týmto spokojná, ja som od Alverde mala dva make-upy a ani jeden mi nejako extra nevyhovoval... :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím pár jsem jich měla a nikdy to nebylo něco co by mě zaujalo a chytlo za srdce.. :(

      Vymazat
  6. Žádný z těchto produktů nevlastním, ale byla jsem překvapená makeupem od Alverde, upřímně jsem ani netušila, že je dělají. V drogerií kolem jejich "stojanu" chodím obloukem, takže jsem byla opravdu překvapená :D

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt, je zajímavý jak na každého značka působí jinak :-)

      Vymazat
  7. ten peeling na rty zní opravdu velmi zajímavě a popravdě jsem se sním ještě nesetkala :D Co se týče balzámů tak já si na tohle moc nepotrpím ale ted když jsi psala o tom posledním borůvkovém asi se po něm podívám -celkově mám borůvky strašně ráda :))

    OdpovědětVymazat
  8. ten peeling na rty zní opravdu velmi zajímavě a popravdě jsem se sním ještě nesetkala :D Co se týče balzámů tak já si na tohle moc nepotrpím ale ted když jsi psala o tom posledním borůvkovém asi se po něm podívám -celkově mám borůvky strašně ráda :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten borůvkový je boží a dokonce ty borůvky z něj cítím :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)