POZVÁNKA NA TAJNÝ PROJEKT

...Vybarvi se...

Pár dní zpátky, možná je to už týden, jsem hledala nějaké blogerky na můj tajný projekt. Jak už název napovídá bude o barevný projekt, abych to více ujasnila budou to barevné tutoriály na líčení.

Projekt Vybarvi se začíná zítra od 4. května a bude trvat do 9.května.

Články budou uveřejněni každý den v 15:00 hod.

Projekt spočívá v tom, že na každý den je jedna společná barva pro všechny blogerky. Ty mají za úkol na tuhle barvu vytvořit článek a líčení s outfitem nebo jen outfit. Takže můžete čekat, že každý den na blogu se objeví článek o jedné z pěti barev.

Barvy:

Pondělí - červená
Úterý - Tyrkysová
Středa - Růžová
Čtvrtek - Zelená
Pátek - Fialová

Myslím, že všechny to jsou překrásné barvičky a je škoda, je nevytáhnout na sluníčko. Hodně slečen se jich bojí, a mě to přijde škoda. A to bych chtěla trošku tímhle projektem změnit a ukázat, že barevné líčení může být hezké a vkusné.

Kdo mi s tím pomůže?
Tady jsou:


Své články neznáme dopředu, a budou překvapením i pro nás, když je sami zveřejníme... :-) Takže budete mít hned několik tipů jak se poprat v líčení s touhle barvičkou.

Tak co říkáte na projekt? Líbí se vám?

Komentáře

  1. Je to zajímavý nápad a už se těším na výsledek! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý nápad pro slečny na zvýraznění sebe a zároveň rozšíření líčení tmavších a výraznějších barev!:) Já osobně se určitě přijdu podívat, protože na sobě i na obličeji většinou nosím spíše neutrální barvy, tak bych si mohla zkusit občas zaexperimentovat.!:)
    http://teriblossom.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Hmm... možná zkusím, i když jsem minimálně vybavená a nevím, jak to zvládnu... :D
    No zkusím :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Těším se na články s výsledkem. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)