IN THE MOOD

Recenze paletky od W



Jednou z letošních novinek kosmetické značky W7 byla i tato nude-mini-paletky. Jak jste si mohly na první pohled všimnout kosmetika W7 si převzala nápad od jiné kosmetické značky. Vést diskuzi o tom jestli se jedná o fake nebo nejedná, bych tu zavádět nechtěla, jelikož je to dost ožehavé téma. Já tuhle paletku jako fake neberu, a to z jednoho důvodu. A tím je to, že tahle paletka není přesná kopie paletky od UD jedná se jen o inspiraci touhle paletkou, proto to pro mě není fake.


Když jsem nakousla to jak paletka vypadá, tak můžu říct, že se mi líbí řešení plechové dá se říct retro krabičky s vyraženým logem a popisem paletky. Paletka má pevné zavírání, které pěkně drží a nemá tendence se samostatně otvírat. 
Když paletku otevřu obsahuje 6 stínů.  Stíny samotné jsou vsazeny do pěnové výplně.
Někomu může vadit absence zrcátka, ale mě vůbec. Osobně je ani v paletkách nepoužívám. Co se mi taky líbí je, že chybí zbytečný pěnový aplikátor, který je většinou stejně nepoužitelný.

Gramáž paletky je 7g. Takže jeden stín má cca 1,1 gramů. Cena paletky je 120 Kč. Takže cena jednoho stínu je 20 Kč. To je skvělé ne, ale stojí to i za tak levnou cenu? Tak se na to podíváme.



Paletka obsahuje tyto stíny:

Shrimp: světlá pleťová barvička s lehkým shimmerem, krásný stín do vnitřního koutku na projasnění, pod obočí, ale skvěle se dá použít i jako rozjasňovač
Oops: matná béžová barvička se žlutým podtónem, krásný stín na celé víčko, umí pěkně zazářit
Venice: matná béžová barvička s růžovým podtónem, zase je to krásný stín na celé víčko, dá se použít i na přechod stínů
Wink: matná světloučká hnědá, krásná na celé víčko, pro světlejší typy se dá použít jako přechodová barva, ale také na obočí
Katie: krásná čokoládová hnědá, je to moje druhá nejpoužívanější barva (první je Oops), pro mě je to skvělá barva na obočí, do ohybu víčka a poslední dobou jsem si ji oblíbila na kouřovou spodní linku
Cargo: matná černá, není to nejčernější černá, je to spíš taková s kterou to nejde moc přehnat, skvělý stín na lehkou kouřovou linku, skvěle umí zahustit řasy, v ohybu oka má taky co říct

Pigmentace světlých stínů není nijak ohromující, asi jsem čekala, že budou více pigmentované. Strašný to není, na víčku jdou vidět, když jim trošku báze pomůže, ale samostatně nic moc. Tmavší stíny jsou krásně pigmentované, tady je to už o něčem jiném.



Výdrž stínů mě hodně překvapila. Stíny krásně dají s bází celý den, barva je stálá po celý den. Bez báze je to krásných 8 hodin

Co se mi, ale vůbec nelíbí je prášivost stínů. Stíny jsou neskutečně prášivé, připomínají mi mé dětství, kdy jsme si s kamarádkami dělali křídové stíny, kdy jsme strouhaly barevné stíny do krabiček. Přesně tak vypadají tyto stíny jsou jak nastrouhaná křída. Ale, i když stíny neskutečně práší, jsou pigmentované pěkně, tak když stíny ofouknu, pořád mi zůstane na štětci dost barvy pro líčení.


Za cenu 120 Kč, bych paletku doporučila, já osobně po ní poslední dobou sahám docela často. I na to prášení jsem si zvykla a pomalu ji to odpouštím. Určitě je to skvělá paletka pro ty co chtějí s líčením začít a nechtějí do stínů moc investovat a nemusí barvičky. 

Paletka je k dostání www.galaxieprani.cz

Vaše Hevi


Komentáře

  1. Od W7 mám v plánu si nějakou paletku pořídit, tohle je super tip! Děkuji :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám zálusk na In the town, jsou tam pro mne lepší barvičky. A za tu cenu se dá prášivost hravě odpustit :)
    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
  3. Osobně mě zaujala spíše paletka In the city, protože neobsahuje černý stín, kterých už mám mraky a téměř je nepoužívám. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tady ta černá se mi nezdá zrovna nejčernější, já ji občas použiji i na obočí :-)

      Vymazat
  4. Docela nad koupí přemýšlím, ale zaujala mě spíš paletka In the City :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou skvělé na paletku In the City bude taky recenze :-) Ale splést se nemůžeš ani v jedné :-)

      Vymazat
  5. mne príde že aj tá krabička je celkovo veľmi veľká na také malé tiene :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano to máš pravdu je větší, mohla by být menší.. :-) Ale není to nic strašného :-)

      Vymazat
  6. great post :) have a nice weekend!

    http://itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Super recenzia. O tejto palete som už počula a chystám si ju zakúpiť aj ja :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Koukám, že W7 teď v blogu světě vede. :) S paletkami jsem se setkala už před pár měsíci, když mi dupe naked 3 přivezla kamarádka z Irska. Miluju jí a dneska už mám všechny tři dupe. A na galaxii přání pokoukávám i po těchto, protože přeci jen tahat sebou všude velkou paletku je obtěžující. :)
    www.gatetoneverland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle paletka je skvělá a já k ni ještě přihodím vždycky nějaký barevný stín a je vystaráno :)

      Vymazat
  9. Mám v plánu si podobnou paletku pořídit :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  10. Krásná paletka, miluju na líčení očí tyhle neutrální barvy :). Chystám se pořídit si spíš In the city, anebo možná obě dvě :) A vůbec mi nevadí inspirace u UD :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám obě, a jsou skvělé. Každá má v sobě něco jiného :-)

      Vymazat
  11. Vyzerá super, škoda, že sa nemalujem :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Paletka s takovými odstíny by podle mě neměla chybět žádné slečně. Za tu cenu vypadá dobře. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou :-) Aspoň jedna by se tam vloudit měla :-)

      Vymazat
  13. Tak tá prašnosť je úplne bláznovstvo, ale zase za tú cenu sa to dá odpustiť. Viac by ma ale štvalo obrovské (aspoň na mňa tak z fotiek pôsobí) balenie, ktoré mi pripadá dosť nepraktické ak so sebou v kabelke ťahám aj kozmetickú taštičku.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to tak strašné.. :-) Měří 10 cm šířka, 8 cm výška a 2 cm tloušťka :-) Znám i větší.. D:

      Vymazat
  14. taky mám In the mood a In the night, u téhle mě trochu jako tebe zklamala pigmentace čekala jsem něco víc, ale třeba se to bílou tužkou trochu zlepší. Jinak se malinko bojím té prášivosti stínů. A abych podpořila i větší výdrž koupila jsem si i od W7 bázi pod stíny tak uvidíme jak to k sobě půjde. Jinak pěkný článěk početla jsem si :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám i jejich báze a jsou skvělé :-) odkaz zde: http://wormake.blogspot.cz/2015/03/baze-get-set-od-w7-w7-je-anglicka.html

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)