GELOVÉ LINKY OD ASTORU

Jsou krásné, barevné a gelové to jsou linky Astor.



Linky mě zaujali na první pohled, miluji barevné linky, vždy dodají líčení šmrnc, dynamiku a vždy dokáží líčení pozvednout na další úroveň, jen je škoda, že tyhle krásky jsem nenašla v našich drogériích, ale na eshopu zde. Jednou bych si přála, aby naše drogérie měli větší výběr, ale o tom si můžeme zatím jen zdát.


Ale o tom někdy později, dneska jsou hlavními hvězdami tyhle dámy. Jak už jsem řekla, první co mě trklo do šňupáčku byly barvičky a pak i cena, která byla krásných 79 Kč.

K dostání na eshopu zde.


Obal linek je obyčejný. Neurazí, ale ani nezabaví.  Plastový obal je pevnější a něco vydrží. Ve víčku linek se schovává malý štěteček. Ten je bohužel pro mě vůbec nepoužitelný má dlouhé a dost ohebné štětiny a jeden z kartáčků na slepené štětiny k sobě a je to spíše malý hrot. Já doporučuji radši, jiný štěteček na linky.


Vzala jsem si oba dostupné odstíny 002 Pacific Blue a 003 Beverly Hills, bohužel jsem nikde nedohledala jestli je více odstínů, ale tajně doufám, že ano.


Výdrž linek je skvělá daly semnou 22 hodin v plné kráse pak se začaly rozmazávat ve vnitřních koutkách, ale jinak linka držela celistvá, nerozpíjela se. Pokud se divíte, tak ano myslíte správně. V linkách jsem kvůli vám i spinkala, a to normálně nezvládám jít s neodlíčeným ksichtem do postele.. :D :D Další plus linek je, že jsou opravdu voděodolné vydržely jak ponořené pod tekoucí vodou a stejně tak skvěle vedly ve sprše.


002 Pacific Blue

 Opravdu krásná barva oceánu. Tahle barvička je na tom hůř z konzistencí než ta zelená. Je víc krémovější a hůř se mi s ní pracuje, špatně se chytá na stíny a trochu šmouhuje, většinou ji musím ještě podpořit troškou stínu. Ale věřím, že až trošku "vyschne" bude to lepší.



003 Beverly Hills

U tohoto názvu trochu tápu, jelikož jsem asi natvrdlá, ale nepochopila jsem ten název. Co už :D 
Barva je krásná listová zelná. Z téhle barvičky jsem nejvíc "happy jak dva grepy". Její konzistence je skvělá, jsou polosuché a krásně se na nanáší na víčko. Prostě pravé gelové linky. Nešmouhuje a se stíny si skvěle rozumí.





Linky drží jak přiťuklé a jejich odlíčení je trošku pracnější. Neodlíčíte obyčejným odličovačem a ani micelárkou. Musíte použít kvalitní odličovač na voděodolné produkty. Pak to jde snadno. :-)

Linky můžu určitě doporučit, jsou skvělé a za cenu 79 Kč není co řešit. 
Dalším plusem je jejich barva, málokdy vidíme takhle barevné gelové linky. 


Používáte gelové linky? A jaké?



Komentáře

  1. Linky vypadají skvěle. Nechápu, proč nejsou i v drogeriích. Gelové linky jsem zatím nezkoušela. Jen ty v tužkách nebo jako linku používám oční stíny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě taky mrzí, určitě bych uvítala i více barev :-) Já to mám nárazově, někdy používám tužku pak tekuté a nakonec gelové a tak se to mění stále dokola..:-)

      Vymazat
  2. Ta modrá je nádherná :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné barvičky. :) Na eshop kouknu, vážně se mi líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne farby! Farebné linky síce nepoužívam, no ak by sa objavili v drogériach, určite by som si aspoň jednu na vyskúšanie kúpila. :)
    ChristyShades

    OdpovědětVymazat
  5. Ty barvy!!! :o Vypadají nádherně! Na jaro a léto jsou jako stvořené :)
    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
  6. Linky nenosím, ale baví mě si je dělat na soutěže v tancování :)
    Možná, že bych si je dělala i normálně, kdyby mě neštvalo kvůli tomu vstávat a ještě se s tim patlat několik hodin u zrcadla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to hodně o cviku, ale neboj jednou vstaneš a linky budeš mít v minutě hotové :-)

      Vymazat
  7. moc krásné barvy, líbí se mi jak jsou syté a krásně pigmentované, opravdu zajímavé i pro mě, která moc linky nepoužívám ;)

    SISTERSHOODS

    OdpovědětVymazat
  8. Já barevné linky nenosím, vlastně nenosím žádné :D Ale obdivuji holky, co je nosí, zvláště ty barevné - ty jsou božské :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Ty modré jsou úžasné! I zelené vypadají dobře, i když na zelené líčení moc nejsem. Se štětečky, co k tomu jsou, bych taky vůbec nedokázala pracovat. Perfektní, takové hezky jarní barvičky. A říkala jsem si, že 22 hodin je hrozně dlouhá doba na to být vzhůru :D :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak ty jsou fakt intenzivní, a na tobě vypadá ta zelená fakt dobře:)

    OdpovědětVymazat
  11. Zbožňujem gélové linky...tu modrú si musím kúpiť. Je fakt krásna :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle jsou moje třetí gelové linky, ale mám pocit, že jich chci víc a hlavně těch barevných :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)