ZLATÉ KRÁSKY

Rtěnky od Milani



Jsou zlaté, krásné prostě skvost luxusu. Tyhle rtěnky jsem musela mít už jen kvůli jejich obalu. Pro mě mají krásný dokonalý obal pro rtěnku. Jak říkám, vždy funguje jednoduchost. A tyhle rtěnky jsou jejich důkazem. Oceňuji, že rtěnky mají barevný spodek, který ukazuje odstín rtěnek. Super, když máte více rtěnek, hned na první pohled vidíte která to je. Tohle by měli mít všechny rtěnky.


Kosmetiku Milani určitě všichni znáte, to nemusím nijak dlouze představovat. Kosmetika je zatím bohužel dostupná pouze na eshopu zde. Doufám, že jednou tuhle značku budeme moci najít i v našich kamenných drogériích. Milani je asi nejznámější pro svoje tvářenky a rtěnky. Tyhle dva produkty opravdu umí. Mám i tvářenky, ale o těch vám napíšu někdy jindy. Dneska jdou na svůj první debut tyhle dvě dámy v odstínu 09 - Pink Frost a 40 Cabaret Blend.


Pink Frost

Tahle rtěnka dostála svému názvu. Krásná studená kovová růžová barvička. Pro někoho, až mrtvolná rtěnka. Pro ty kteří ji nechtějí nosit samostatně, může být tato rtěnka náhradou za lesk. Přetřít s ní tmavší rtěnku a máte krásné lesklé rty. Odstín je třpytivý, ale vůbec nic proti ničemu, krásně po rtech klouže. Rty zůstávají krásně hydratované, rtěnka zůstává na místě a nikam necestuje. Rtěnka má skvělou výdrž má až pět hodin a zvládne i lehké jídlo a pití. Jestli mi vadí vůně rtěnky se nemůžu nějak rozhodnout, cítím z ní vůni ovoce, meloun a banán dohromady. :D



Cabaret Blend

Krásná vampy rtěnka. Barva tmavého červeného vína. Rtěnka je krásně krémová a hydratační lehce klouže po rtech a končí saténových finishem. Výdrž rtěnky je krásných 5 hodin, ale vždy musím použít konturku na rty, ne že by rtěnka cestovala, ale je to opravdu odvážný a dramatický odstín, který to potřebuje. Pigmentace rtěnky je božská. Pro krásnou jemnou vampy barvičku stačí lehce jednou přetřít. Pokud chcete někomu vyrazit dech svými rty, doporučuji přetřít víckrát. Jako jsem psala u Pink Frost, stále se nemůžu rozhodnou jestli vůně téhle rtěnky mi vadí nebo ne.


Máte nějaké rtěnky od Milani?



Komentáře

  1. Právě jsem se zamilovala. Tu růžovou rtěnku prostě chci. :-D Mám ráda takové světlé odstíny.
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Cabaret blend vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám z tohoto radu odtieň Raspberry Rush, je ozaj nádherná aj odtieňom aj výdrž je super. Ale hrozne mi vysušuje pery :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tenhle odstín jsem taky pokukovala, ale zatím mi stačí asi tyhle dvě.. :-)

      Vymazat
  4. Škoda, že jsme neviděli fotku, jak rtěnky sluší přímo tobě. To je něco, co mi v recenzích na líčení chybí nejvíc, to by chybět prostě nemělo. :)

    www.empty--island.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za připomínku, pro příště určitě napravím :-) a pokusím se je dodat i sem :-)

      Vymazat
  5. Zatím nevlastním žádnou rtěnku této značky, což je ostuda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj zas taková ostuda to není :-) Jaké máš ráda rtěnky?

      Vymazat
  6. Pořád jsem se nepřesvědčila k vyzkoušení značky. No, ale snad jednou. Cabernet má překrásnou barvu, druhá by pro mě spíš nebyla, ale aspoň nevypadáme všichni stejně, že... :)

    OdpovědětVymazat
  7. Páni ten pink frost je nádherný odstín :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné odtine, tie potrebujem!
    LifeAsIva
    ♥GIVEAWAY♥

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné odstíny, pink frost se mi líbí nejvíc :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Och tá Cabaret Blend! Vyzerá ako "stelesnená" dokonalosť.. ale inak obe odtiene sa mi páčia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je dokonalá, líbila se mi, ale bála jsem se jak budu vypadat, ale už teď vím, že jsem se bála zbytečně.. :-) Určitě jdi do ní.. :-)

      Vymazat
  11. Tak teda tá Cabaret Blend je úžasná farba! :O Červená ako na leto, tak aj na zimu! Super

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)