KOSMETIKA JORDANA

...NÁKUPY...



Milé čtenářky,
v dnešním článku bych vám chtěla ukázat můj nákup u kosmetiky Jordana. Kosmetiku jsem objednávala z eshopu zde.  Kosmetika Jordana je již 25 let na trhu. Patří k levnější kosmetice, ale z produktů co jsem už vyzkoušela můžu říci, že kosmetika je levná a kvalitní. Jordanu mám ráda, zamilovala jsem si jejich tvářenky a tužky na oči. Pár produktů už vlastním, a proto plánuji velkou recenzi kosmetiky Jordana. Takže se máte na co těšit. :-) Eshop má zatím stálou akci, že nad 500 Kč mají poštovné zdarma. Takže jsem tuhle akci využila a objednala jsem si tyhle produkty.






Komentáře

  1. Ahoj :) Moc pěkné věci sis koupla a úplně jsi mě nalákala na jednu ti tvářenku. A ty stíny jsou všechny se shimerem nebo mejí i nějaké matné?

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé tak to jsem ráda. tvářenky jsou boží za 50 kč.. :-) senzace, já si zamilovala rose silky, je to ta pravá, když nevím kterou si dát.. ona to zachrání :-) a já mám stíny se shimmerem, ale jestli mají matné, tak to jsi nejsem jistá.. :( bohužel přímo psané tam nejsou ale podle obrázků odhaduji, že některé budou :-) Já jsem se už se stíny líčila a jsou peckové, už vím že potřebuji více zapečených stínů. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí tvářenky a zapečené oční stíny :) Navíc si myslím, že za tu cenu jsou suprový! :)
    Mimochodem máš hezký blog, rozhodně jsem ho nenavštívila naposledy!! Byla bych moc ráda, kdybys i ty navštívila můj blog, případně se stala mojí čtenářkou (čtenářství vždy ráda oplácím)!! Měj se hezky..:)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ty ceny jsou skvělý. A myslím, že i za levno se dá sehnat skvělá kosmetika... :-)

      Jéé děkuji (za blog), ráda se podívám.

      Vymazat
  4. ja po tejto kozmetike pokukujem už dlhšiu dobu a asi si niečo zaobstarám :)

    LaBlanche

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, bych do ní šla, je skvělá :) Hlavně jejich tvářenky a stíny.. :-) ty jsou top :-)

      Vymazat
  5. Jordanu jsem objevila celkem nedávno na kosmetickém veletrhu, pořídila jsem si taky tvářenku Rose silk, ta je vážně skvělá a zapečené oční stíny v hnědém odstínu, ale ty mě trochu zklamaly :(. V balení se zdají skvěle pigmentované, ale tu samou intenzitu mi nejde nanést žádným štětcem i na oči, škoda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvářenky Jordana umí skvěle :-) Tenhle fialový a žlutý stín jsou pigmentované skvěle, teď jsem si objednala další dva, tak uvidíme jaké budou :-)

      Vymazat
    2. Třeba se jen musím dostat pod tu horní tvrdou vrstvu, uvidíme :) šanci jim určitě ještě dám :) přinejhorším je vypatlám na obočí :))

      Vymazat
    3. To je taky možné :-) Někdy ty zapečené stíny to tak mají :-) Ale na obočí je to skvělý nápad :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)