BEAUTY TIP č.4

Novinky od W7


Kosmetická značka W7 přišla na trh se svými novinkami. Paletky této značky jsou velmi známé a rozšířené, když se odpoutáme od toho, že takhle značka je kopírka dražších značek. Tak musíme říct, že paletky téhle značky za cenu cca 220 Kč jsou skvěle pigmentované a mají skvělou výdrž. Značka přišla na trh s dalšími třemi paletkami a houbičkami na makeup.

FOTO ESHOP

Já jsem štětcová a štětcová asi budu. Houbičky mě nikdy nezaujali, bohužel přijdou mi nehygienické a zbytečně žerou makeup. I když na obranu těchto maličkostí musím říct, že se mi líbí jak jsou barevné, a že mají více tvarů. Ale pojďme si narovinu říct, že za cenu 99 Kč, můžu mít i kvalitní štětec. Takže zase nevidím důvod si je koupit. :(

FOTO ESHOP

Za to paletka In the City mě zaujala více, a už je také na cestě ke mně. Takže se můžete těšit i na recenzi téhle paletky. Hned na úvod je vidět, že se značka inspirovala u paletky UD Naked Basic 2, ale více si necháme k recenzi. Cena paletky je 120 Kč

FOTO ESHOP

Jak jste asi čekaly tak i paletka In the Mood neunikla mé pozornosti a také je na cestě ke mně. Tahle paletka je zase inspirovaná paletkou od UD Naked Basic. Cena je stejná jako u předešlé paletky. 

FOTO ESHOP

Poslední novinkou téhle značky je paletka, která rozšiřuje rodinu In the Night. S krásným tajemným názvem Up in Smoke. Cena paletky je 209 Kč. Na recenzi téhle paletky se také můžete těšit.

Tak uvidíme jestli nám tyhle krasavice mají co říct. 

Objednávala jsem zde.

Tak co říkáte na novinky od W7? Máte v plánu nějaké si pořídit?


Komentáře

  1. Ta paletka in the city vypadá hodně dobře, takové super matné stíny do záhybu :-) Houbičky teda také nejsou mými favority :-)
    www.mirror-mirror.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj těším se, až přijde :-) Mám doma paletku od Naked Basic 2, tak přemýšlím i nad srovnávacím článkem :-)

      Vymazat
  2. Rovnaka paletka ma prist aj mne tento tyzden, tak som zvedava :)

    OdpovědětVymazat
  3. To já jsem zase houbičková a houbičková asi vždycky budu :D Jeden čas jsem zkoušela používat štětce, ale asi to s nima neumím :D Jinak na paletky už jsem taky koukala, ale momentálně mám nějak moc výdajů :D, takže budu muset počkat :)
    Jinak hezký článek :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-)

      Tady jde aspoň vidět, že každému opravdu vyhovuje něco jiného :-)

      Vymazat
  4. Na recenzi paletky se moc těším, vypadá skvěle. A houbičky se mi také líbí jen ta barva. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. O tejto značke som pravdupovediac ešte nepočula!:) a teším sa na racenziu;)
    Monismiths.blogspot. com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt, to je škoda, určitě něco od nich zkus.. :-) Stíny jsou krásně pigmentované a krásná cena jako třešnička na dortu :-)

      Vymazat
  6. Taky preferuju štětce, i když bych ráda vyzkoušela originál Beauty blender. Nejvíc se mi líbí paletka In the city

    OdpovědětVymazat
  7. Wohou tímto článkem jsi mě zavedla k super značce! Děkuju!! Jinak super článek:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to jsem ráda. Proto jsem založila tuhle rubriku, abych ukázala novinky dalším slečnám :-)

      Vymazat
  8. Teda, ty dvě malý paletky se mi líběj, jsou to snad první věci, které bych od téhle značky brala :) Asi proto, že jsem obě Basic UD chtěla. Tak se těším na recenzi. Houbičku jsem dneska použila poprvé na vklepání koreroktoru (ale mám ji z ebay) a docela fajn. Protože štětcem korektor moc nevklepu, takže jsem to dělala prstem. :) Akorát nevím, jak se čistí. Jestli ji mám prát jako štětce nebo umazat a vyhodit :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě psala pošta, zítra už jsou doma :D :D

      Houbička by se měla prát jako štětce, ale když jsem to zkoušela nikdy jsem to nevybrala do čistoty, vždy tam něco zůstalo.. :(

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)