Začínám psát blog...

Dřív jsem sledovala různé blogerky a četla mnoho zajímavých blogů... 

A pak jsem si jednou řekla, proč do toho nejít.. Make-up je můj největší koníček. Tak proč se o své nápady nepodělit i s ostatními.

Někdy mám pocit, že toho mám na syslené strašně moc.. ale pak se podívám na video, a říkám si, že zas tak strašné to není.. Ale stále nacházím něco co mi chybí, něco co mě vždy překvapí a utvrdí v tom, že makeup je svět neprobádaný, že makeup je něco čím dostaneme na povrch ty naše utajené osobnosti.. Pomůžeme jim na svět, ukázat se světu.. Makeup mi zajistí vždy to, že každý den můžu být jiná, jeden jsem milá roztomilá víla, druhý den drsná rokerka, třetí den klasická dáma s linkou a rudou rtěnkou, a vím že lehce z toho udělám mladou rozvernou dámu. Můžu být také zmalovaná jako klaun a každému to může být jedno.. Je to můj obličej a co já si na něj nakreslím může být každému jedno.. 

V líčení obdivuji rozmanitost barev, odstínů.. Zastávám názor, že každému sluší to na co se cítí.. Když chci mít růžové stíny k hnědým očím tak proč ne, když je dokážu sebevědomě prodat světu a cítím se jako dokonalost sama, tak to působí i na druhé a neřeší už jak to vypadá, ba naopak slečna nalíčená podle pravidel se necítí připadá si přihlouple, tak to také ukáže světu a už to není dobré. Každý ji tak vnímá a pak přichází paní reptalky a už jim ty pusinky jedou... :D 

...Neříkám, že pravidla jsou špatná, ale myslím, že je nejlepší si z nich vzít jen něco. Každý jsme originál.. Každý jsme jiný.. Nikdo není dokonalý.. a už vůbec ne nikdo nezapadá přesně do pravidel.. Makeup se skládá z velké škály barev, tak proč je nevyužít..

Těším se na vás, a snad se vám bude moje práce líbit...

Komentáře

  1. Teprve teď jsem si tu přečetla tvůj úvodní článek (vůbec jsem nevěděla, že jsi taky bjůtyblogové "mimčo", mám tě za ostřílenou bjůtybloggerku!) a řekla jsem to tu naprosto skvěle a krásně :) Naprosto souhlasím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) To potěší.. Já jsem ještě teprve 3 měsíční bjůtyblogové "mimčo" :-D

      Vymazat
  2. Tak taky čučím jako puk, po přečtení anonymního komentáře, který tě osočuje v pořádání GA! Taky mám blog od května a nejraději bych dělala jednu GA za druhou, ráda dělám radost ostatním a taky se ráda zapojuji do soutěží, vždycky jsem ráda když mi pošťačka donese balíček a já vím, že je to nějaký malý dáreček o někoho jiného! Beru tě jako zkušenou blogerku, která ví co dělá a dělá to skvěle! Jsi moje inspirace!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)