Recenze: Srdíčkový bronzeru od HM

Jako první se srdíčkovou tvářenkou přišla na trh značka Too Faced. A potom se srdíčky roztrhl pytel a to doslova. :) Po značce Too Faced přišla se srdíčky značka Makeup Revolution, také se objevily i v limitované edici značky Essence. 

Musím říci, že srdíčka od Essence mě vůbec nezaujala, odstíny byli hodně světlé a ani balení mě nijak neovlivnilo ke koupi. Srdíčko od Makeup Revolution mám v plánu si pořídit, ale zatím jsem se úplně nerozhodla které vlastně chci. 

Po dnešním nákupu u HM, kam jsem si šla pro kabelku. Jsem u stojanu jejich kosmetiky narazila na tenhle srdíčkový bronzer. Bronzer mě zaujal nejen balením, cenou ale hlavně i odstínem.


Balení je jako u všech jiných srdíček z papíru. HM-kové srdíčko je z pevného, lesklého papíru. Gramáž srdíčka je 8,9g. Spodní část srdíčka obsahuje informace o produktu. Vrchní část srdíčka je z průhledného plastu s názvem srdíčka. Za mě je to super nápad, krásně vidím jak vypadá produkt uvnitř. 


Srdíčko nejen, že vypadá krásně, ale je i za velmi příjemnou a dostupnou cenu 149 Kč.


Srdíčko se nijak neliší od svých předchůdců. Takže i tohle se skládá ze tří odstínů, které se mezi sebou míchají.

1. odstín  Champange - je to krásná světlá šampaňská, která se dá použít třeba jako rozjasňovač, na projasnění vnitřních koutků nebo jako oční stíny

2. odstín  Deep Bronze - je to prostřední a nejtmavší část srdíčka, krásná tmavě bronzová barvička, krásný oční stín do ohybu víčka

3. odstín Bronze - je poslední část srdíčka, světle hnědá s lehkým nádechem bronzu.

Bronzer obsahuje shimmer a sem tam i malé mini třpytky.

Po smíchání všech tří odstínů vznikne krásný přirozený odstín.



Vaše Hevi



Komentáře

  1. Na tvářenku Essence jsem koukala a nekoupila, protože se mi zdála moc světlá a navíc takový nijaký odstín. Bronzer H&M vypadá hezky, ale já jsem na bronzery trochu líná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je taky moc nepoužívám, mám strach, abych to nepřehnala, ale tenhle miláček, je světloučký a krásně splyne s pletí, takže ho používám skoro každý den.. :-)

      Vymazat
  2. Vyzerá to super, mne sa kozmetika H&M celkom páči, našla som si tam nádhernú rúž v pere, ktorý síce pery dosť vysušuje, ale ten odtieň páni to je krása, veľmi mi pristane taký malinovo-červený. A ešte majú skvelú pleťovú masku - takú malinovú v sáčku, tá čistí póry ako divá.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na tu masku ráda mrknu :-) jelikož mé póry mi asi vyhlásily válku a jen tak nic je nezkrotí.. :( :( Děkuji za tip :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)