Neonová nálož od Flormaru

Milujete barvičky a ujíždíte hlavně na neonkách. Tak je tu tip právě pro vás. Když jsem brouzdala po e-shopech, abych ulehčila svoji peněžence. Narazila jsem na značku Flormar (www.flormar.cz). Znám tuhle značku z drogerií Teta, ale nijak mě jejich stojan nikdy nepřitahoval, obcházela jsem ho bez zájmu. Zatímco s e-shopem to bylo jiné, krásné a barevné stránky mě vtáhly do svých prostor, ale nebudeme si nic nalhávat, taky tomu trochu pomohla jejich akce od 500 Kč poštovné zdarma a navíc lesk zdarma. Právě nastal čas, abych tuhle značku zkusila. Sami musíte uznat, že by byl hřích téhle akce nevyužít. Takže si tak prohledávám e-shop, až jsem narazila na tyto neonové krásky za cenu 49 Kč. Myslím, že více na svoji obhajobu říkat nemusím.

Zvu vás na pokec s těmito, naprosto božsky pigmentovanými kráskami. No uznejte viděli jste někde, nějaké neonky, aby hýřily tolika barvami, boží pigmentací a jako třešničkou na dortu je jejich cena. Já myslím, že ne! Tak už nechám kecání a nechám vás se kochat tou nádherou.









Stíny jsou prášivé, ale za tu pigmentaci jim to odpustím. Na víčku drží krásně celý den, i bez báze. Bílá báze jim přidá ještě více zářivosti. A to je teprve pecka. Balení je pevné a bytelné. (už mi i spadl, a ani stín se nerozpadl). Takže za mě super. Gramáž stínů je 4 g. Na stínech je krásně vyraženo logo Flormaru. (viz obrázek). Stín obsahuje i miniaturní zrcátko, ale to za mě určitě ne, je dost malé a skoro v něm není nic vidět.




E-shop, můžu určitě doporučit. Rychlé odeslání. Stíny byli krásně zabaleny v bublinkové fólii, aby se nerozbily.

Tento E-shop by získal na stupnice 1 - 10 určitě 10. :-)

Tak co na ně říkáte? Zkusíte je také?










Komentáře

  1. Já tyhle stíny mám strašně ráda, mám teda jen modrý a růžový a kupovala jsem je ještě kolem 100,-, ale zrovna jsem minulý týden přemýšlela, že jejich sbírku rozšířím. Ty dva i míchám do sebe, krásně drží po celý den a ta barva je tak hezká, že jsem stejnou ještě u jiné značky nenašla. :)
    Nevím, jestli jsi u mě na blogu viděla článek, kde jsem se s nimi líčila, kdyžtak mrkni zde: Neonové líčení s Flormar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nádherné líčení.... :-) Určitě bych je zkusila mají je v akci, i jejich metalové stíny a to mám taky celou sbírku.. :-) za tu cenu jsou opravdu krásné :-) Právě mě překvapilo, že ty neonky mají takovou pigmentaci, mám neonky od makeup revolution, a ty nejsou tak pigmentované, a tyhle dali na prdel i mojí sleek paletce Acid.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)