Báze Get Set od W7

Báze Get Set od W7

W7 je anglická značka, založena v roce 2002 v Londýně. Takže se jedná o velmi mladou značku. Ale za těch 13 let se dokázala rozšířit do mnoha zemí. Kosmetika nabízí široký sortiment produktů za ceny dostupné pro mnoho žen. 

 W7 nabízí dekorativní kosmetiku, ale pomalu začíná i s řadou pleťové a tělové kosmetiky. Určitě jste si už všimli, že kosmetika W7 se ráda inspiruje u dražších značek.

Já od kosmetiky W7 vlastním paletky a báze pod oční stíny. A právě tyhle báze bych vám chtěla dneska ukázat. 



W7 vydala tři odstíny bází Natural (béžová), White (bílá) a White pearl (bílá se shimerem).


Cena bází je 75,-. (orientační) Ceny se mohou lišit eshop od eshopu. Balení obsahuje 7g báze. Popravdě za tak nízkou cenu jsem od těchto bází moc nečekala. Už na první pohled vidíme inspiraci u značky Nyx a jejich kalíškových bázích.  Mám mastné víčka a málokterá báze s tím dokáže bojovat a udrží stíny ve skvělém stavu po celý den, ale kupodivu tyhle bojují docela obstojně. Jejich výdrž se na mých víčkách pohybuje 10-12 hodin.

White, Natural, White pearl

Můžu říci, že bílá a béžová báze mě mile překvapily báze jsou hutné a opravdu pěkně drží. Béžový odstín by mohl být klidně i světlejší. Báze jsou pěkně krycí, mám na víčkách viditelné červené žilky a tyhle báze zabojují a žilkám nedají šanci. Ale s čím mám já problém je báze White pearl. Báze je mastnější a ne tak krycí, na víčku mi nedá ani dvě hodiny a slívajá se do  nevzhledných čárek.

Podle mě pokud hledáte levnou a dobrou bázi pod stíny může je doporučit. Za mě určitě bázi White a  Natural, horší už je to s bází White pearl u této báze jsem doufala, že podpoří lesk perleťových stínů, ale bohužel ani to se nekonalo. Takže ta za mě určitě ne. 

Zkoušely jste je také? A co na ně říkáte vy?



Komentáře

  1. Akurát som nad tou bielou uvažovala. Tak po tvojej recenzii si ju určite objednám. Škoda tej jednej...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)